soal ارسال شده در خرداد 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2012 با سلامچطور میتونم اندازه قسمت طوسی رنگ محصولات پر طرفدار رو افزایش بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2012 تو tpl ماژول مربوطه هست عددشو زياد كنيد ارتفاعشو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 اگه امکان داره بیشتر توضیح بدینچون همچین کدی داخل global.css نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 آدرس سایتتون رو لطف کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 رو لوکال تست میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 به جمله من دقت كنيد: تو tpl ماژول مربوطه هست عددشو زياد كنيد ارتفاعشوجمله شما:چون همچین کدی داخل global.css نبودآيا اين فايل توي ماژول مربوطش هست؟!!!!!ماژول مربوطش اينه : homefeatured حالا بايد سايتتون رو بديد تا دقيق بهتون گفته شه چون شايد به اون چيزي هم كه گفتيد مربوط شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 تو فایلی که گفتین رفتم ولی نمیدونم باید چه متغییری اضافه کنم تا این مشکل حل بشهفکر کنم از global راحتر میشه این مشکل رو حل کردمشکل حل شدبا اضافه کردن کد زیر در global #center_column .products_block .block_content { background: none repeat scroll 0 0 #E1DED9; height: 734px; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .