asasoal ارسال شده در آذر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 سلاممن در نسخه اخیر (1.6.1.0) مدیریت پیشرفته انبار را فعال کرده ام.انبار را تعریف کرده ام اما وقتی در قسمت: مدیریت> مدیریت موجودی> می خواهم موجودی یک محصول را افزایش دهم با خطای عدم انتخاب انبار روبرو می شوم.در واقع در لیست کشویی انتخاب انبار لیست انبارهای تعریف شده ظاهر نمی شود.من این مشکل را در نسخه های قبلی نداشتم.دوستان در صورت امکان شما هم تست کنید ببینید مشکل از پرستا است و شما هم این مشکل را دارید یا من جایی را اشتباه کردم؟ http://s3.picofile.com/file/8214059526/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA_%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87_%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF%DB%8C.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در آذر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2015 سلاممشکل حل شد یک جایی را یادم رفته بود!!!در قسمت ویرایش محصول ها >انبار بایستی محصول را در انبار ثبت میکردم که یادم رفته بود. واکنش ها : admin، jafar1374، m3hrdad و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 ممنون که راه حل مشکلتون رو با دیگران به اشتراک میگذارید واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در آذر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 ممنون که راه حل مشکلتون رو با دیگران به اشتراک میگذارید خواهش میکنم ، من هم از مدیریت عالی شما و سایر همکارانتان در این سایت برای توسعه پرستاشاپ تشکر می کنم. واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .