blueboyzone ارسال شده در آذر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2015 با سلامدر هنگام نصب بر روی لوکال هاست در قسمت install modules متوقف می شود.عکس ضمیمه موجود است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 چند بار تست کنید اگر نشد error log رو چک کنید واکنش ها : blueboyzone 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blueboyzone ارسال شده در آذر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 چند بار تست کنید اگر نشد error log رو چک کنیدکلا اسکریپت بد نصبی هست....دوباره تست کردم روی زبان فارسی ارور میده هزار دفعه امتحان کردم بازم همینطوره...اتصال اینترنت رو هم قطع کردم بازم تست کردم نشد که نشد...از نرم افزار wampserver استفاده میکنم.لطفا اساتید راهنمایی کنن.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 از نرم افزار xampp. استفاده کنید ، بیش از هزار بار من رو لوکال پرستاشاپ نصب کردم یه بار هم خطا نداده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blueboyzone ارسال شده در آذر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 ممنون،آخرین ورژن wampserver رو نصب کردم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلاماحتمالا مشکل شما ربطی به نسخه نرم افزارتون نداشته.در تاپیک دیگری توضیح دادم که این اشکال یا از طرف اینترنت شماست یا سرور پرستاشاپ که باید مدتی صبر کنید و مجددا تست کنید تا مشکل برطرف بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 سلام دوستانمن چند وقتی است در شرایط مختلف نصب بر روی لوکال را با آزمون و خطا تست می کنم.آزمایشهایی مانند، تغییر نسخه PHP و Apache تا تغییرات فایلهای نصبی و سرعتهای مختلف اینترنت. گفتم اینجا بنویسم شاید برای شما هم جالب باشد.وقتی بر روی لوکال من با اینترنت 128 تست کردم به هیچ وجه نصب نشد، و همین دو خطایی که دوستان مطرح کردند را داد. یکی در هنگام نصب بسته زبان فارسی و دیگری در زمان نصب بسته ماژولها، البته برای رد شدن از خطای بسته نصبی در پوشه نصب فایل مربوط به زبان فارسی را برداشتم، و بعدا از مدیریت >بومی سازی وارد کردم. و همچنین با Xamp و Wamp نیز با نسخه های قدیم و جدید تست کردم و در مجموع Xamp بهتر از Wamp جواب داد. { البته جواب ندادن Wamp به معنی اشکال در آن نیست، و بیشتر مربوط به نوع پیکربندی سیستم عامل من بخاطر مواردی مثل تنظیمات فایروال و اشغال برخی از پورتهای مورد استفاده در برنامه هایی که باهاشون کار میکنم هست } که من ازشون مطلع هستم و احتمال زیاد دوستان این مشکل را نداشته باشند. با این آزمون متوجه شدم این نسخه از پرستا با نسخه های مختلف Apachi , PHP , MySQL سازگاری خوبی دارد. البته پرستا هم عنوان می کند سعی کنید از همین حالا از نسخه های جدید استفاده کنید تا در آینده دچار مشکل نشوید. مثلا بجای استفاده از نسخه های PHP3 از PHP4 استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .