jafar1374 ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 سلامی مشکلی برای فروشگاه پیش اومده گفتند :به مسیر تنظیمات -> سفارش ها برید و در قسمت تنظیمات pdf دو گزینه برای قراردادن تصویر در فاکتور وجود دارد که غیرفعال کنید.ولی من تو این مسیر چنین چیزی نمی بینم شایدم من هنگ کردم اشتباهی دارم میرمتصویر رو بی زحمت ببنید :http://8pic.ir/images/kc4xjemslxwwrth0psj9_thumb.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 سلام در این قسمت پرستاشاپ کلاً یه تنظیمات عمومی و هدیه وجود داره تنظیماتی برای PDF تا حالا به چشمم نخورده در حین کار کردن با تنظیمات موفق باشید واکنش ها : [email protected]، jafar1374 و Mehrab 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 سلامی مشکلی برای فروشگاه پیش اومده گفتند :به مسیر تنظیمات -> سفارش ها برید و در قسمت تنظیمات pdf دو گزینه برای قراردادن تصویر در فاکتور وجود دارد که غیرفعال کنید.ولی من تو این مسیر چنین چیزی نمی بینم شایدم من هنگ کردم اشتباهی دارم میرمتصویر رو بی زحمت ببنید :http://8pic.ir/images/kc4xjemslxwwrth0psj9_thumb.png برای من وجود داره تنظیمات >> سفارش ها دو گزینه تنظیمات pdf هست واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در دی 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 خب چرا پس برا من وجود نداره نسخه 1.6.0.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در دی 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 دوست عزیز میشه ی عکس از اون قسمت بدید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 دوست عزیز میشه ی عکس از اون قسمت بدیدممنون فکر نکنم مشکلی رو حل کنه شما اگه خیلی مهمه داشته باشین این دو گزینه رو باید دوباره نصب کنی ورژن پرستا 1.6.0.14 واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در دی 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2015 ممنون از دوستانلطفا مدیران محترمی ک تجربه دارن لطف کنن بگن ک من چکار کنم فعلا هم امکان ارتقا ندارم ولی این ارور تصویر پی دی اف نميذاره کاربر از بانک برگرده به فروشگاه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .