nmh13 ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 سلام آیا امکان پیاده کردن (عکس) در قسمت توضضیحات محصول هست ،به وسیله کد منبع یا ماژول یا ...؟؟؟http://uupload.ir/files/t6kp_000.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 سلام دقیقاً منظورتون چی هست؟ سعی کنید کمی جامع تر توضیح بدین تا دوستان بتونن راهنمایی کنن شما رو واکنش ها : Mehrab 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در دی 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 سلام دقیقاً منظورتون چی هست؟ سعی کنید کمی جامع تر توضیح بدین تا دوستان بتونن راهنمایی کنن شما رودقیقا مثل عکس تو توضیحات بتونم این جدول درست کنم و به هر قسمت مقدار بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 دقیقا مثل عکس تو توضیحات بتونم این جدول درست کنم و به هر قسمت مقدار بدم خب اگر عکستونو توضیحتون واضح بود که ازتون سوال نمیشد ، تیتر زدید ماژول رزور ،سوال کردید چطوری عکس محصول رو پیدا کنم ، بعد عکس یه جدول گذاشتید خب الان چجوری بفهمیم شما مشکلتون کجاست چی نیاز دارید ، یا میخواید چیکار کنید نمیتونید؟ واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 سلام اگر صرف نمایش این جدول هست این رو با html میشه توی ادیتور ساخت یه ماژول رایگان هم هست میتونید ادیتور اضافه کنید اما طبق چیزی که من تو ذهنمه شما یه سیستم جهت رزرو نیاز دارید که نیم خط توضیحی که دادین نمیشه دقیقاً متوجه منظور دقیق شما شد در هر حال طبق تجربه ای که از آژانس های هواپیمایی دارم فکر نکنم چیز ساده ای باشه و قطعاً پشت این عکس یه سیستم پیچیده تر نیازه موفق باشید واکنش ها : nmh13 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در دی 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 خب اگر عکستونو توضیحتون واضح بود که ازتون سوال نمیشد ، تیتر زدید ماژول رزور ،سوال کردید چطوری عکس محصول رو پیدا کنم ، بعد عکس یه جدول گذاشتید خب الان چجوری بفهمیم شما مشکلتون کجاست چی نیاز دارید ، یا میخواید چیکار کنید نمیتونید؟سلامhttp://www.iranhotelonline.com/fa/Hotels/68/%D9%87%D8%AA%D9%84-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AFلینک بالا گداشتم تا مشخص تر بشه من میخواستم قسمت انتخاب اتاق تو قسمت توضیحات محصول پیاده کنم، امکان پذیر هست ؟؟؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .