adminsystem ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 سلام این کلمه تست رو نمیدونم از کجا کذاشت . یادم نیستچجوری باید ویرایش یا پاک کنم . عکسو ببنیدکدوم ماژول؟http://s3.picofile.com/file/8216694684/Capture.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامکار سختیه پیدا کردنش و هر ماژولی ممکنه باشه ولی اگر قبلا tpl ها رو دستکاری کردید اولین جایی که ممکنه باشه در پوشه قالب ، فایل footer.tpl رو جستجو کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 نه tpl که دستکاری نکردمداشتم با ماژول ور می رفتم و همین طور قسمت تنظیمات سایت رو که یهو بعدا دیدم اینطوریشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 سلامکار سختیه پیدا کردنش و هر ماژولی ممکنه باشه ولی اگر قبلا tpl ها رو دستکاری کردید اولین جایی که ممکنه باشه در پوشه قالب ، فایل footer.tpl رو جستجو کنید موفق باشیدنه tpl که دستکاری نکردمداشتم با ماژول ها ور می رفتم و همین طور قسمت تنظیمات سایت رو که یهو بعدا دیدم اینطوری شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 از ماژول بلوک محتوا واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .