abipooshan ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 با سلام . در فروشگاه ما محصولات ویژه نمایش داده نمیشه و No products at this time. نوشته شده . تیک گزینه خانه هم در وارد کردن محصولات زده شده . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل از چی هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلاممحصولات ویژه ، محصولات دارای تخفیف شما هستند و ربطی به تیک شاخه خانه ندارند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2016 دو.ستان من برای جلوگیری شدن از ایجاد جستار ( تاپیک ) های تکراری در اینجا پرسش خودم رو مطرح می کنم بنده افزونه ( ماژول ) محصولات ویزه رو در ستون سمت راست قرار دادم ولی در اون بخش تنها 1 کالا به نمایش در میاد در حالی که در تنظیمات این ماژول تعداد کالاها برای نمایش رو 8 عدد تعیین کردم ( در صفحه اصلی 8 عدد کالا به خوبی به نمایش در میاد ولی در ستون راست تنها یک کالا به نمایش در میاد ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2016 کارایی این ماژول به همین شکل هست و در ستون سمت راست تنها 1 محصول ویژه رو نمایش میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .