oktay ارسال شده در خرداد 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2012 با سلام به دوستان عزیز ماژول تبادلی لینک هست که در یک بخش دیگه که تو صفحه اصلی نباشه و بازدید کننده بیاد لینک رو ثبت و ماژول هم تست کننده که آیا ثبت شده یا نه اینجور ماژولی برای پرستا موجود هست یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2012 براي پرستا من نديدم چون زياد ضروري نيست چون با مديريت در ارتباط مستقيم قرار مي يره و از نظر امنيتي هم خطر ناكه بهتره از اسكريپت هاي تبادل لينك هوشمند استفاده كني كه كاملا مجزا هم هست و خودت دستي لينك هاي اونجا رو توي ماژول ثبت كني نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در خرداد 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2012 سلام من طبق فرمایش شما یه اسکریپ تبادل پیدا و نصب کردم ولی تبلیغات داره اگه تبلیغات ش حذف بشه خیلی خوب میشه یه نگاه بندازید http://www.aytakshop.ir/link اسکریپ هم پیوست کردمlinkwww.m-graphic.ir_.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2012 سايتتون بالا نمي اد ولي پيشنهاد مي كنم از اين اسكريپت كه بومي سازي هم شده استفاده كنيدlinkman 1.7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .