sylvester ارسال شده در خرداد 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2012 سلاماین پرستا نسبت به فلان فروشگاه ساز و فلان یکی دیگه خیلی مزیت ها داره. نصب قالبش خیلی راحته. پنل ادمینش بسیار کامله و ... مزایای دیگر.در عوض یک عیب هایی هم برای مبتدی ها داره من هر چی سعی کردم پایگاه داده را عینا از لوکال بریزم روی هاست نشد. چندین و چند بار هم فایل اس کیو ال و آدرس هاشو ادیت کردم. ولی باز گیر داده بهم!! من عینا همین کارها را با فلان فروشگاه میکردم و مشکل حل بود. نمیدونم چرا پایگاه داده پرستا اینجوریه دوستان لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم پایگاه داده رو از phpmyadmin لوکال اکسپورت کنم و ایمپورت کنم روی سرور. http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=903تاپیک بالا هم کارساز نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 فايل پايگاه دادتون چند مگه؟ كاشكي هيچ ويرايشي نمي كرديد روي پايگاه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .