adminsystem ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلام دو سوال 1- من قبلا با پرستا 1.5 سایت داشتم الان که به 1.6 ارتقا دادم بعد ارتقا نقشه سایتم از تو هاست حجمش 0 کیلوبایت شده . چرا؟2- با چه سایتی نقشه سایت بسازیم خوبه؟ من قبلا با این سایت ساختم https://www.xml-sitemaps.com 3- خود پرستا امکانی برای ساخت نقشه سایت داره ؟ پرستا بهتره یا سایت هایی مثل گزینه دوم ؟ لطفا به سوالات به صورت گزینه ای جواب بدید .ممنون دمتون گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلام دو سوال 1- من قبلا با پرستا 1.5 سایت داشتم الان که به 1.6 ارتقا دادم بعد ارتقا نقشه سایتم از تو هاست حجمش 0 کیلوبایت شده . چرا؟2- با چه سایتی نقشه سایت بسازیم خوبه؟ من قبلا با این سایت ساختم https://www.xml-sitemaps.com 3- خود پرستا امکانی برای ساخت نقشه سایت داره ؟ پرستا بهتره یا سایت هایی مثل گزینه دوم ؟ لطفا به سوالات به صورت گزینه ای جواب بدید .ممنون دمتون گرم نمیشه که آخه! مثلا سوال 2 امر کرده که من حتما یه سایت بگم ولی نیازی بهش نیست، یا مثلا چه نیازیه دنبال چرای 0 کیلوبایت شدن نقشه باشید ، اتفاق خطرناکی نمیفته ، نقشه رو دوباره بسازید بزارید سر جاش. ماژولی داریم به اسم نقشه گوگلی سایت که میتونید نصبش کنید ، یه سری تنظیمات داره که میتونید پوشه هایی که نیاز نیست به گوگل معرفی بشه (اونهایی که توی فایل روبوت گفتید گوگل ایندکس نکنه) رو از داخل نقشه حذف کنید ، بعدش نقشه رو میسازید ، و بعد از اون هم میتونید داخل وب مسترتون اون آدرس رو بدید اگرم تمایل داشتید میتونید به راحتی دوباره برید نقشه بروزتر رو ایجاد کنید ، فایل روبوت رو هم مجددا دستور ایجادش رو بدید قائدتا آدرس نقشه رو به انتهای فایل اضافه میکنه که واجب نیست ولی خوبه. واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 ببخشید می خواستم بدونم به جز گوگل و بینگ باید به کجا نقشه ی سایت رو معرفی کنیم؟ ضمن اینکه پس از اینکه نقشه رو به گوگل و بینگ معرفی کردیم نیاز هست کار دیگری انجام بدیم؟ آیا نیاز به بروزرسانی داره یا اینکه همون کافی بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjabari ارسال شده در شهریور 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2019 سلاممن میخوام با ماژول Google sitemap نقشه بسازم این خطاها میاد و اصلا ماژول نصب نمیشه خطایی هنگام استخراج ماژول رخ داد (احتمالاً فایل ناقص است). نمیتوان ماژول Google sitemap را ارتقا داد: خطا در هنگام استخراج آخرین نسخه البته تو صفحه اصلی سایتم قسمت پایینش(داخل فوتر) نوشته نقشه سایت حالا نمیدونم به خاطر اینه یا نهhttps://condombama.com/sitemap نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2019 این موضوع رو با هاستتون در میون بذارید احتمالا افزونه zip extension روی هاستتون نصب نیست. به هاستتون اطلاع بدید که سیستم قادر به استخراج (extract) محتویات فشرده (zip) نیست ممکنه از محدودیت های دیگه ای روی هاست و یا دسترسی (permission) پوشه ها و فایل ها هم این مشکل بوجود بیاد اگر برای به روز رسانی ماژول های دیگه چنین خطایی دریافت نمی کنید مشکل می تونه از فایل ماژول باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjabari ارسال شده در شهریور 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2019 این موضوع رو با هاستتون در میون بذارید احتمالا افزونه zip extension روی هاستتون نصب نیست. به هاستتون اطلاع بدید که سیستم قادر به استخراج (extract) محتویات فشرده (zip) نیست ممکنه از محدودیت های دیگه ای روی هاست و یا دسترسی (permission) پوشه ها و فایل ها هم این مشکل بوجود بیاد اگر برای به روز رسانی ماژول های دیگه چنین خطایی دریافت نمی کنید مشکل می تونه از فایل ماژول باشه من به هاستینگ گفتم و دسترسی هاست رو دادم تست کردن ولی گفتن مشکل از ماژول هست !!!!!! الان برای نقشه سایت ماژول دیگه ای نیست امتحان کنم؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2019 درود آخرین نسخه ماژول رو از اینترنت دانلود و نصب کنید ببینید مشکل تون رفع میشه: لینک gsitemap-4.1.0.zip موفق باشید واکنش ها : amirjabari 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjabari ارسال شده در شهریور 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2019 درود آخرین نسخه ماژول رو از اینترنت دانلود و نصب کنید ببینید مشکل تون رفع میشه: لینک http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif gsitemap-4.1.0.zip موفق باشید دانلود کردم ولی نشد حتی کار رو به دست هاستینگ هم سپردم اونا هم نتونستن گفتن که مشکل از ماژوله شما راه حلی داری؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2019 از لینک زیر دانلود و نصب کنید ببینید مشکل تون رفع میشه: ماژول های پیش فرض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .