monoam ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 سلامسایت من دیگه اون علامت رفرش بالای تصویرش استاپ نمی کنه!! همش داره می چرخهوقتی هم میخوام محصول تعریف کنم دکمه ذخیره غیر فعاله و روی علامت چرخیدن گیر کرده!عکس ها رو ببنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 سلاماین مورد بالایی چطور برطرف میشهواقعا خیلی سرعت ثبت سیستم را کند کردهبعضی وقت ها این چرخش بیشتر از 10 دقیقه طول میکشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 سلاماین مورد بالایی چطور برطرف میشهواقعا خیلی سرعت ثبت سیستم را کند کردهبعضی وقت ها این چرخش بیشتر از 10 دقیقه طول میکشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 منم این مشکلو داشتمگیر دادم بهش حلش کردمیه چک بکنید این پست رو شاید مشکل شما هم حل شدمشکل فونت های گوگل در ایران نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebi2020 ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 سلامخدمت همه دوستانمن هم این خطای فعال نشدن کلیدهای ذخیره و ماندن و ذخیره رو در صفحه محصول داشتم. (نسخه 1.6.1.2) از فونت های گوگل گرفته تا پاک کردن کش اسمارتی و در نهایت اجبار به نصب مجدد پرستاشاپ همه رو اجرا کردم نشد که نشد.رفتم سراغ هاست و سرور و .... خلاصه بگویم به علتی که من هم نمی دونم چرا :1-- با ارتقاء ورژن PHP از 5.3 (native) به 5.5 و سپس برگردوندن به 5.3 (native)2-- با برداشتن تیک ماژولهای memcache و memcached و دوباره زدن تیک ماژولها3-- رفرش در cpanel فراموش نشود.4-- پاک کردن کش از مدیریت - پارامترهای پیشرفته - کارائی و رفرش مرورگر فراموش نشودمشکل حل شد.ضمنا در بیشتر موارد باروز این مشکل هاست با کنترل پنل cpanel بوده استپیشنهاد من:برای جلوگیری از خسارات مجدد هر شب از دیتابیس و هر 5 روز یکبار از کل فولدرهای هاست بک آپ می گیرم و در دراپ باکس ذخیره می کنم تا در صورت بروز اشکال با کمترین خسارت احتمالی موارد بند 1 و 2 را انجام و اگر اطلاعات آسیب دیده باشد ریستور و اگر سالم باشد که ادامه کارکرد سایت بطور طبیعی خواهد شد.در برخی سایتها در هنگام بک آپ گیری سرور این اشکال رخ می دهد. بیشتر این موارد هم با cpanel در فروم سایت prestashop ذکر شده است. واکنش ها : monoam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در فروردین 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 سلام مرسی از جواب کاملتون ولی من یه راه حل ساده تر دارم.بعد از خوندن کلی فروم نتیجه این شد پرستا کلا وقتی ایجکسش کامل نشه دکمه سیو فعال نمیشه ! یه فایر باگ روی فایر فاکس نصب کنین بعد توی قسمت کنسول اون ایجکسی که کامل انجام نمیشه رو ببینید!!!برای من مربوط به یک ماژول بود که می خواست به یک سایت دیگه ای وصل بشه ولی چون ایران تحریم بود ، نمی تونست ریکوئستش رو کامل کنه واسه همین همینطوری می چرخید...من این خط ارتباط با اون سرور رو پاک کردم و درست شد. همین. سلامخدمت همه دوستانمن هم این خطای فعال نشدن کلیدهای ذخیره و ماندن و ذخیره رو در صفحه محصول داشتم. (نسخه 1.6.1.2) از فونت های گوگل گرفته تا پاک کردن کش اسمارتی و در نهایت اجبار به نصب مجدد پرستاشاپ همه رو اجرا کردم نشد که نشد.رفتم سراغ هاست و سرور و .... خلاصه بگویم به علتی که من هم نمی دونم چرا :1-- با ارتقاء ورژن PHP از 5.3 (native) به 5.5 و سپس برگردوندن به 5.3 (native)2-- با برداشتن تیک ماژولهای memcache و memcached و دوباره زدن تیک ماژولها3-- رفرش در cpanel فراموش نشود.4-- پاک کردن کش از مدیریت - پارامترهای پیشرفته - کارائی و رفرش مرورگر فراموش نشودمشکل حل شد.ضمنا در بیشتر موارد باروز این مشکل هاست با کنترل پنل cpanel بوده استپیشنهاد من:برای جلوگیری از خسارات مجدد هر شب از دیتابیس و هر 5 روز یکبار از کل فولدرهای هاست بک آپ می گیرم و در دراپ باکس ذخیره می کنم تا در صورت بروز اشکال با کمترین خسارت احتمالی موارد بند 1 و 2 را انجام و اگر اطلاعات آسیب دیده باشد ریستور و اگر سالم باشد که ادامه کارکرد سایت بطور طبیعی خواهد شد.در برخی سایتها در هنگام بک آپ گیری سرور این اشکال رخ می دهد. بیشتر این موارد هم با cpanel در فروم سایت prestashop ذکر شده است. واکنش ها : ebi2020 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebi2020 ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 مرسی از راهمائی شمامن هیچ ماژول اضافه ای خارج از پیکر بندی اولیه و دیفالت و بعد نصب قالب پارمیس نداشتم اما در حین معرفی 8 یا 9 محصول به این اشکال برخورد و این احتمال ریکوئست به سایت یا مقصد دیگر در بک گراند رو دادم برای همین سیستم رو ریستارت و کش و ... پاک و سپس چیز پی ان سیسکو رو نصب و بعد مرورگر های محتلف رو اجرا ولی مشکل به قوت خود باقی بود تا با روشی که عرض کردم نتیجه گرفتم.امیدوارم دوستان به این نوع مشکلات بر نخوردند و با سهولت و بصورت روان و سریع به اهداف و کارهاشون با موفقیت دست پیدا کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .