amir_dre ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 سلام ما قبلا از ورژن 1.5 استفاده میکردیم به طور پیش فرض 3 ستونه بود اما حدود یک هفته میشه که به ورژن 1.6.1 آپرگرید کردم . توی تنظیمات قالب >> تنظیم پیشرفته گزینه ستون چپ پیشفرض و ستون راست پیش فرض رو فعال کردم و یک سری تیک هم برای صفحات اون پایین بود زدم اما هیچ جوره نتوسنتم ماژولی رو به سمت چپ منتقل کنم یا سه ستونه کنم هم از طریق ویرایش زنده هم از طریق مدیریت جایگیری هانشانی سایت www.panasonic-tel.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 ماژول های مورد نظرتون رو باید به displayRightColumn اضافه کنید. در برخی قالب های فارسی از جمله قالب پیش فرض جای ستون ها برعکس هست واکنش ها : nasimparsi و amir_dre 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_dre ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 ماژول های مورد نظرتون رو باید به displayRightColumn اضافه کنید. در برخی قالب های فارسی از جمله قالب پیش فرض جای ستون ها برعکس هستباتشکر این کارو رو کردم و الان یک سری ماژول ها در سمت راست و چپ هستن .قصدم این بود که اسلایدر خانگی رو بیارم تو قسمت وسط با همون home مثل تصویر زیر البته موفق به اینکار شدم ولی وقتی بیشتر از 1 عکس تو اسلایدر پخش میشه تصویر به هم میریزه و کلا عکسای اسلایدر زیر هم نشون داده میشه . width رو هم از تنظیمات اسلایدر کم کردم اما توفیقی نشد .تمام ماژول ها و بلوکهایی که در بخش home بودن رو هم unhook کردم تو سایت زیر آموزشی قرار داده اما فک کنم با ورژن 1.6.1 سازگار نیست https://mypresta.eu/en/art/prestashop-16/prestashop-16-theme-like-template-from-15-version.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_dre ارسال شده در دی 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2015 باتشکر این کارو رو کردم و الان یک سری ماژول ها در سمت راست و چپ هستن .قصدم این بود که اسلایدر خانگی رو بیارم تو قسمت وسط با همون home مثل تصویر زیر البته موفق به اینکار شدم ولی وقتی بیشتر از 1 عکس تو اسلایدر پخش میشه تصویر به هم میریزه و کلا عکسای اسلایدر زیر هم نشون داده میشه . width رو هم از تنظیمات اسلایدر کم کردم اما توفیقی نشد .تمام ماژول ها و بلوکهایی که در بخش home بودن رو هم unhook کردم تو سایت زیر آموزشی قرار داده اما فک کنم با ورژن 1.6.1 سازگار نیست https://mypresta.eu/en/art/prestashop-16/prestashop-16-theme-like-template-from-15-version.html نیاز مند یاریتان هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_dre ارسال شده در بهمن 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 مشکل این بود که اسلایدرخانگی باید تو 2 تا بلوک باشه تا بتونه وسط باشه وقتی اسلایدر درست بشه میشه یه سری بلوک ها رو راست و چپ چید سایز اسلایدرهم 570 پیکسل میتونه طول بگیره واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 ماژول های مورد نظرتون رو باید به displayRightColumn اضافه کنید. در برخی قالب های فارسی از جمله قالب پیش فرض جای ستون ها برعکس هست ببخشید در این زمینه می تونید بیش تر توضیح بدین؟ چگونه این کار انجام می شه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 ماژول ها - موقعیت ها (جایگاه ها) - نشاندن ماژول واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .