shikotak ارسال شده در مرداد 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2016 سلام. خسته نباشیدیه سوالی دارم. برای بخش خبرنامه سایت باید قالب تهیه کنیم؟تو بخش محتوای دلخواه می تونیم مطلب بنویسیم اما خوب فقط یه مطلبه. یعنی باید هربار عوض بشهاگر بخایم مطالب به صورت اسلاید شو حرکت کنه باید چکارکنیم و چه ماژولی پیشنهاد می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 سلام. خسته نباشیدیه سوالی دارم. برای بخش خبرنامه سایت باید قالب تهیه کنیم؟تو بخش محتوای دلخواه می تونیم مطلب بنویسیم اما خوب فقط یه مطلبه. یعنی باید هربار عوض بشهاگر بخایم مطالب به صورت اسلاید شو حرکت کنه باید چکارکنیم و چه ماژولی پیشنهاد می کنید؟ برای خبرنامه قالب تهیه کنید؟ متوجه منظورتون نشدمبرای مورد دوم احتیاج به ماژول دارید. ممکنه نمونه های آمادش موجود باشه یا میتونید درخواست بدید براتون تهیه کنیم واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مرداد 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2016 برای خبرنامه قالب تهیه کنید؟ متوجه منظورتون نشدمبرای مورد دوم احتیاج به ماژول دارید. ممکنه نمونه های آمادش موجود باشه یا میتونید درخواست بدید براتون تهیه کنیم ببخشید منظورم ماژول بود.یه سوال دیگه هم دارم. چطور میشه وِیژگی ها رو به ترتیب دلخواه چید. من قبلا ترتیب ویژگی ها رو عوض می کردم طبق اون چیزی که می خاستم مرتب می شد اما الان اونجوری نیست. جاشون عوض می کنم اما اعمال نمیشه روی بخش کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 ماژول خبرنامه به طور پیش فرض روی پرستاشاپ موجود هستبرای ویژگی ها هم از ماژول دسته بندی ویژگی های همراه قالب میتونید این کار رو انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در شهریور 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2016 ماژول خبرنامه به طور پیش فرض روی پرستاشاپ موجود هستبرای ویژگی ها هم از ماژول دسته بندی ویژگی های همراه قالب میتونید این کار رو انجام بدیدبله دسته بندی میشه اما ترتیبش بیشتر مدنظرم هست. یعنی من اول جنس داشته باشم بعد ابعاد بعد کشور سازنده و غیرهفکر می کنم طبق ترتیبی که قبلا تو ویژگی ها تعریف شده می چینهقبلا ترتیب ویژگی هایی که تعریف شده بود وقتی تغییر می دادم ترتیب اون دسته بندی ویژگی ها هم درست می شد اما الان هر کار می کنم ترتیب دسته بندی تغییر نمی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2016 تیکت بزنید برای بررسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در شهریور 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2016 سلام. خسته نباشیدمی خاستم بدونم امکانش هست در قسمت فیلتر محصولات در سایت کنار باکس های انتخاب رنگ هم امکان تیک کردن وجود داشته باشهالان یکم گیج کننده است. اگر بشه رنگ ها تیک بشه کنارش به نظرم بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2016 بررسی میشه واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arastouei ارسال شده در شهریور 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 از قسمت ماژوال ها / مدیریت قالب /اینماد ویرایش های لازم را انجام دهید. سلام وقتی در بخش ماژول iconfig تب اینماد ٬ کد مربوط به اینماد رو وارد میکنم و ذخیره رو میزنم به صفحه ۴۰۴ ریدایرکت میشم . امکانش هست این مورد رو چک کنید ؟تیکت هم زدم ولی میگن که ماژول نماد رو دوباره جداگانه دانلود و نصب کنم که فکر نمیکنم راه درستی باشه واکنش ها : Fahime1992 و arastouei 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2016 تیکتتون برای بررسی فنی ارجاع شده به آقای شاد منتظر باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در شهریور 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2016 با سلام خدمت مديران محترم و آقاي ذاكريانUPDate جديد قالب كه آماده ميشه خيلي وقت قولشو داديد اما هنوز آماده نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2016 سلامبله کمی بد قول شدم به خاطر این موضوع. آپدیت آمادست کمی از کارهاش رو تیم ماژول باید انجام بدن که بخاطر مشغله کاری هنوز فرصت نکردن به همین دلیل تاخیر پیش اومده در آپدیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در شهریور 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2016 سلامبله کمی بد قول شدم به خاطر این موضوع. آپدیت آمادست کمی از کارهاش رو تیم ماژول باید انجام بدن که بخاطر مشغله کاری هنوز فرصت نکردن به همین دلیل تاخیر پیش اومده در آپدیت انشالله از کی آماده میشه؟راستی اون دکمه های اشتراک گذاری درست شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در شهریور 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2016 آپدیت جدید نیومده؟ قرار بود دکمه های اشتراک گذاری هم درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 تا چند روز دیگه انشالا اگر مشکلی نباشه آپدیت منتشر میشهمشکل دکمه های اشتراک گذاری هم رفع شده واکنش ها : tenderboy و farzad.dm 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در شهریور 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 سلام و خسته نباشید ستاد ساماندهی اخیرا به وب سایت ها نماد ساماندهی میده , خواستم اگر امکانش هست محل این نماد رو تو برنامتون قرار بدین , یا اینکه اگر میشد به جای اینماد این لوگو رو قرار داد اطلاع بدید ( البته برای سایت من که فروش تلفنی هست کاربرد داره) با تشکر فراوان واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 چشم فکر میکنم ببینم چکاری میشه کرد براش واکنش ها : farzad.dm 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در شهریور 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 سلام و خسته نباشید ستاد ساماندهی اخیرا به وب سایت ها نماد ساماندهی میده , خواستم اگر امکانش هست محل این نماد رو تو برنامتون قرار بدین , یا اینکه اگر میشد به جای اینماد این لوگو رو قرار داد اطلاع بدید ( البته برای سایت من که فروش تلفنی هست کاربرد داره) با تشکر فراوان من برای حل این مشکل اومدم اندازه رو نصف کردم .http://www.mehrabstore.com تا منتظر اصلاح توی آپدیت باشم واکنش ها : shikotak و farzad.dm 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در شهریور 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 من برای حل این مشکل اومدم اندازه رو نصف کردم .http://www.mehrabstore.com تا منتظر اصلاح توی آپدیت باشم سلام ممنون بابت اطلاع رسانی میشه یکم توضیح بدید چطور این لوگو و اطلاعات رو جای اینماد قرار دادید؟ ممنون میشم واقعا با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در شهریور 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2016 سلام ممنون بابت اطلاع رسانی میشه یکم توضیح بدید چطور این لوگو و اطلاعات رو جای اینماد قرار دادید؟ ممنون میشم واقعا با تشکر از پوشه قالبتون توی هاست ،به این مسیر برید و سایز لوگوها رو کم کنید themes/parmis/css/autoload/z-replace.css و width قسمت inamad img # رو بذارید 50 درصد. واکنش ها : farzad.dm 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در شهریور 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2016 سلاممن موقع حذف عکس پارالاکس این ارور رو دارم .خطایی هنگام حذف تصویر رخ داد (امکان بارگیری شئ وجود ندارد).http://www.mehrabstore.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 لطفا تیکت بزنید تا بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 سلام و خسته نباشید ممنون از پاسختون دوست عزیز ( Tenderboy ) من کد html رو قرار دادم داخل کد اینماد و بدون نیاز به تغییر سایز بخوبی داره کار میکنه ( www.emdadabzar.com ) شما چطور هر دو لوگو رو قرار دادید در بخش نماد اعتماد؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 سلام و خسته نباشید ممنون از پاسختون دوست عزیز ( Tenderboy ) من کد html رو قرار دادم داخل کد اینماد و بدون نیاز به تغییر سایز بخوبی داره کار میکنه ( www.emdadabzar.com ) شما چطور هر دو لوگو رو قرار دادید در بخش نماد اعتماد؟ با تشکر ایشون تغییر سایز رو برای قرار دادن دو تا نماد کنارهم و تراز شدن با باکس کنارش گفتن.فک کنم هر رو تا کد باهم توو کادر بزنید جواب بده واکنش ها : farzad.dm و tenderboy 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 30 درصد تخفیف ویژه خرید قالب پارمیس فقط به مدت 3 روز: http://ipresta.ir/prestashop-theme/264-parmis.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .