Milad Mansourian ارسال شده در شهریور 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 سلام من یک مشکل دارممن برای سایت ام یک لیست قیمت تهیه کردم می خواستم امکان پرینت لیست رو بذارم چطور می تونم این کارو انجام بدم؟http://www.mehdikala.com/index.php?id_cms=7&controller=cmsدوم اینکه در حالت رسپانسیو این لیست خیلی ریز نمایش داده میشه و امکان Zoom کردن وجود نداره چکار می تونم انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2016 راه اصولیش تهیه ماژول لیست قیمت هست. شما در صفحه محتوا یک عکس قرار دادید به همین دلیل امکانات خاصی نداریدکوچک شدن لیست هم بخاطر این هست که از عکس استفاده کردید2 راه حل موقتی به ذهن من میرسه: 1. بجای عکس از جدول استفاده کنید2. لیست قیمت رو آپلود کنید و لینکس رو در صفحه قرار بدید بجای عکس برای تهیه ماژول لیست قیمت هم میتونید تیکت بزنید واکنش ها : Milad Mansourian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در شهریور 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 سلام دوستان. وقت تون بخیریه خواهشی دارم که ممنون میشم تو آبدیت جدید اعمال بشه یا اگر راهی داره بفرمایید انجام بدمیکی فونت نوشته هاست که قبلا هم گفتم مخصوصا تو بخش توضیحات که خیلی ریزه یعنی به سایت یکی از بچه ها سر بزنید می بیند که چقدر خوندنش سخته. واقعا انصاف نیست برای تولید محتوا وقت بزاریم و تهش طرف رغبت خوندن نداشته باشه و عملا فروش از بین میرهمن پیشنهاد ایران سانس هست اگر امکانش باشهدوم اینکه فیلدهای مربوط به سفارش کالا خیلی طولانی و خسته کننده هست. من دوتاش تونستم حذف کنم . عنوان مشتری و کدپستی اما واقعا خیلی طولانیه. تاریخ تولد ، کدپستی، شرکت، تو قسمت آدرس شما دوباره همون اطلاعات باید تکرار کنه.کشور که اصلا لزومی نداره. بزاریم برای فروشگاه های چند زبانهبزاریم با اطلاعات اصلی سفارش ثبت کنه بعد اگه لازم بود اطلاعات دیگه رو ازش می گیریم.من کلی ثبت نامی دارم که خرید نمی کنن.لطفا این بخش اصلاح کنید. هدف ما فروشه اگر نفروشیم هیچ فایده ای نداره و تمام زحمات مون به هدر رفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2016 فونت ایران سنز دارای لایسنس هست و نمیتونیم اون رو روی قالب بذاریم اما شما میتونید فونتش رو از سایتشون تهیه کنید و ما براتون با فونت قالب جایگزین کنیمفیلدهای ثبت نام هم ارتباطی با قالب ندارن دوست من. میتونید تیکت بزنید به بخش ماژول تا براتون فرم ثبت نام رو تغییر بدن واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2016 سلام. میشه تو آبدیت های جدید کانال تلگرام رو هم توی بخش دنبال کنید بزاریدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 سلام. میشه تو آبدیت های جدید کانال تلگرام رو هم توی بخش دنبال کنید بزاریدممنون متاسفانه امکانش نیست چرا که این ماژول جزو ماژول های پیش فرض پرستا بوده و باید خود پرستاشاپ بخش تلگرام رو بهش اضافه کنه واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 سلام خسته نباشیدمن هنگام نصب قالب بنرها رو غیر فعال کردم و الان می خوام دوباره فعالش کنم.از کجا باید فعال کنم چون تو قسمت مدیریت قالب مدیریت بنرها دیده نمیشن !ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 سلام خسته نباشیدمن هنگام نصب قالب بنرها رو غیر فعال کردم و الان می خوام دوباره فعالش کنم.از کجا باید فعال کنم چون تو قسمت مدیریت قالب مدیریت بنرها دیده نمیشن !ممنون اگر منظورتون اسلایدشو بالای صفحه هست باید برید به بخش ماژول ها و slide سرچ کنید میاره ماژولش و می تونید اونجا اسلایدهاتونو فعال کنید یا بارگذاری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 اگر منظورتون اسلایدشو بالای صفحه هست باید برید به بخش ماژول ها و slide سرچ کنید میاره ماژولش و می تونید اونجا اسلایدهاتونو فعال کنید یا بارگذاری کنید سلامنه منظورم همون بنر ها بود که تو قسمت ماژولها باید مدیریت بنرها رو فعال کنیم و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 در بخش ماژول هاتون دنبال ماژول ibanner بگردید و ماژول مدیریت بنر رو فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lionheart4417 ارسال شده در مهر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2016 30 درصد تخفیف ویژه خرید قالب پارمیس فقط به مدت 3 روز: http://ipresta.ir/prestashop-theme/264-parmis.htmlمتاسفانه این مدل تخفیف ها دیر به گوش ما میرسه، اگه ممکنه یا اطلاع رسانی رو تو صفحه اصلی قرار بدید، یا زمانش رو بیشتر کنید!3 روز واقعا کمه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 متاسفانه این مدل تخفیف ها دیر به گوش ما میرسه، اگه ممکنه یا اطلاع رسانی رو تو صفحه اصلی قرار بدید، یا زمانش رو بیشتر کنید!3 روز واقعا کمه! از طریق کانال و گروه تلگرام هم اطلاع رسانی میکنیم میتونید عضو بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lionheart4417 ارسال شده در مهر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2016 از طریق کانال و گروه تلگرام هم اطلاع رسانی میکنیم میتونید عضو بشیدممنونم، اونجا هم عضو شدمامیدوارم تخفیفتون رو زودتر فعال کنید و مدت بیشتری ادامه داشته باشهبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در مهر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2016 با سلام آپدیت جدید قالب پارمیس به کجا رسید الان نزدیک به سه ماه که مدیران محترم قولشو دادن اما تا کنون هیچ خبری از آپدیت جدید نیست.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 من یه پیشنهادی داشتمسبد خرید واقعا تو این قالب دیده نمیشه. امکانش هست یجوری سبد بولد بشه و به چشم بیادیعنی رنگش تغییر کنه و عکس سبد مثلا بهش اضافه بشه. یه دکمه ای باشه که جلب توجه بکنهمن حس می کنم الان بعد از اضافه کردن به سبد خرید و باز شدن اون پنجره اگر کاربر گزینه بستن پنجره رو بزنه واقعا دیگه گیج میشه نمیدونه سفارشش چی شد و از کجا باید پیداش کنه چه برسه که بخره یه مشکل دیگه هم دارماونم اینه که نمی تونم تعیین کنم عکسی که تو بخش توضیحات میزارم کجا قرار بگیره. من میزارم وسط اما توی سایت کنار سمت راست نشون داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 با سلام آپدیت جدید قالب پارمیس به کجا رسید الان نزدیک به سه ماه که مدیران محترم قولشو دادن اما تا کنون هیچ خبری از آپدیت جدید نیست.... آپدیت آماده است. منتظریم همکاران کدگذاری کنند تا منتشر بشهضمنا امکانات خیلی خوبی در آپدیت جدید اضافه شده + یک تغییر اساسی در فونت قالب من یه پیشنهادی داشتمسبد خرید واقعا تو این قالب دیده نمیشه. امکانش هست یجوری سبد بولد بشه و به چشم بیادیعنی رنگش تغییر کنه و عکس سبد مثلا بهش اضافه بشه. یه دکمه ای باشه که جلب توجه بکنهمن حس می کنم الان بعد از اضافه کردن به سبد خرید و باز شدن اون پنجره اگر کاربر گزینه بستن پنجره رو بزنه واقعا دیگه گیج میشه نمیدونه سفارشش چی شد و از کجا باید پیداش کنه چه برسه که بخره یه مشکل دیگه هم دارماونم اینه که نمی تونم تعیین کنم عکسی که تو بخش توضیحات میزارم کجا قرار بگیره. من میزارم وسط اما توی سایت کنار سمت راست نشون داده میشه به پیشنهادتون فکر میشه ممنونبخش توضیحات و چینش محتوای اون ارتباطی با قالب ندارن. در انجمن چند تاپیک در مورد راهنمایی کار با این بخش وجود داره. در تاپیک جداگانه ای این موضوع رو پیگیری کنید تا دوستان راهنماییتون کنند. همچنین میتونید از دموی قالب پارمیس روی بازارچه الگو بگیرید و ببینید چطور چیدمان انجام شده واکنش ها : Milad Mansourian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 آپدیت آماده است. منتظریم همکاران کدگذاری کنند تا منتشر بشهضمنا امکانات خیلی خوبی در آپدیت جدید اضافه شده + یک تغییر اساسی در فونت قالب به پیشنهادتون فکر میشه ممنونبخش توضیحات و چینش محتوای اون ارتباطی با قالب ندارن. در انجمن چند تاپیک در مورد راهنمایی کار با این بخش وجود داره. در تاپیک جداگانه ای این موضوع رو پیگیری کنید تا دوستان راهنماییتون کنند. همچنین میتونید از دموی قالب پارمیس روی بازارچه الگو بگیرید و ببینید چطور چیدمان انجام شده ما كه بي صبرانه منتظر آپ بعدي قالب هستيم سپاس گذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 من یه پیشنهادی داشتمسبد خرید واقعا تو این قالب دیده نمیشه. امکانش هست یجوری سبد بولد بشه و به چشم بیادیعنی رنگش تغییر کنه و عکس سبد مثلا بهش اضافه بشه. یه دکمه ای باشه که جلب توجه بکنهمن حس می کنم الان بعد از اضافه کردن به سبد خرید و باز شدن اون پنجره اگر کاربر گزینه بستن پنجره رو بزنه واقعا دیگه گیج میشه نمیدونه سفارشش چی شد و از کجا باید پیداش کنه چه برسه که بخره یه مشکل دیگه هم دارماونم اینه که نمی تونم تعیین کنم عکسی که تو بخش توضیحات میزارم کجا قرار بگیره. من میزارم وسط اما توی سایت کنار سمت راست نشون داده میشه مطلب ساده بودن ادیتور پرستا شاپ 1.6 در انجمن دنبال كن بهت كمك مي كنه واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasaware ارسال شده در مهر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2016 من قالب پارمیس رو خریدم و نصب هم کردم ولی وقتی می رم در تنظیمات و قالب رو انتخاب می کنم، پیغام زیر نمایش داده می شه:The www.mydomain.ir page isn’t workingwww.mydomain.ir is currently unable to handle this request.HTTP ERROR 500 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2016 من قالب پارمیس رو خریدم و نصب هم کردم ولی وقتی می رم در تنظیمات و قالب رو انتخاب می کنم، پیغام زیر نمایش داده می شه:The www.mydomain.ir page isn’t workingwww.mydomain.ir is currently unable to handle this request.HTTP ERROR 500 تیکت بزنید https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در مهر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2016 من قالب پارمیس رو خریدم و نصب هم کردم ولی وقتی می رم در تنظیمات و قالب رو انتخاب می کنم، پیغام زیر نمایش داده می شه:The www.mydomain.ir page isn’t workingwww.mydomain.ir is currently unable to handle this request.HTTP ERROR 500 سلام اين پيام مربوط به هاست بايد سطح دسترسي ها تو تغيير بدي به هاستت تيكت كن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در مهر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2016 سلاممن يك مشكل در نمايش قيمت محصولات دارم زماني كه از پخش تركيبات براي رنگ محصول قيمت افزايشي رو اضافه مي كنم (به تومان) در قسمت تركيبات درست نشان داده مي شه اما در قسمت نمايش محصول نه؟مثال اگر قيمت اصلي محصول 100.000 تومان باشه و تركيب رنگ طلايي محصول 20.000 افزايش بذارم در قسمت تركيبات 120.000 تومان نمايش مي ده و در سايت در قسمت نمايش محصول 102.000 تومان نمايش داده ميشه اما زمان انتقال به درگاه بانك همون 120.000 تومان نمايش ميده. اين مشكل چطور مي شه حل كرد.؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2016 سلاممن يك مشكل در نمايش قيمت محصولات دارم زماني كه از پخش تركيبات براي رنگ محصول قيمت افزايشي رو اضافه مي كنم (به تومان) در قسمت تركيبات درست نشان داده مي شه اما در قسمت نمايش محصول نه؟مثال اگر قيمت اصلي محصول 100.000 تومان باشه و تركيب رنگ طلايي محصول 20.000 افزايش بذارم در قسمت تركيبات 120.000 تومان نمايش مي ده و در سايت در قسمت نمايش محصول 102.000 تومان نمايش داده ميشه اما زمان انتقال به درگاه بانك همون 120.000 تومان نمايش ميده. اين مشكل چطور مي شه حل كرد.؟ لطفا در تاپیک خارج از قالب مطرح کنید. این موضوع مرتبط با قالب نمی باشد واکنش ها : Milad Mansourian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2016 توی بخش ویژگی ها وقتی چندتا مورد مثلا سایز بخایم به تفکیک بنویسیم که هر کدوم تو یه خط بیاد با زدن دکمه اینتر تو قسمت مدیریت کاملا زیر هم نمایش می ده اما تو بخش کاربری همه رو به هم می چسبونه و اصلا ظاهر خوبی نداره و قابل خوندن نیست به راحتیراهی داره که اصلاح بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2016 امکانش هست ارسال به دوستان و چاپ تو یه ردیف قرار بگیره ؟و اون بخشی که اشتراک محصول از طریق شبکه های احتماعی هست با اون گزینه معرفی به دوستان یکی باشه یا یجوری باشه که کاربر بفهمه این مربوط به معرفی به دوستان هست. http://uupload.ir/files/9wbf_1.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .