shikotak ارسال شده در آبان 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2016 سلام و خدا قوتلطفا روی مازول های ثبت نام و خرید بیشتر کار کنید. خیلی سفارش گذاشتن تو سایت گنگ و پیچیده میشهمن سفارش یک مرحله ای رو انتخاب می کنم یسری دردسر داره. 5 مرحله ای می کنم خیلی طولانی میشهلطفا یبار امتحان کنید و به عنوان یک نفر که مثلا برای اولین بار بخاد ثبت نام کنه و خرید انجام بده ببینید تو حالت های مختلف چقدر روند پیچیده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2016 سلام بر شما.روند خرید که مربوط به قالب نمیشه و مربوط به خود پرستا هست.میتونید ماژول http://www.prestastore.ir/front-office-features/18-login-register-popup.htmlرو تهیه کنید تا عضویت راحت تر باشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2016 اگر کسی گزینه عضویت از بالای سایت انتخاب کنه میشه از این فرم استفاده کرد که بازم به نظرم تعداد فیلدهاش زیادهمیشه یه ایمیل و اسم ازش گرفت یا فقط ایمیل گرفت و براش رمز عبور ارسال بشهاما اگر کسی تو سایت ثبت نام نکرده باشه و از بخش سبد خرید مجبور به ثبت نام بشه همون روند خود پرستا رو میرهاما بحث من یچیز دیگه است. شما اگر پرداخت مهمان فعال کنید و روش سفارش هم روی یک صفحه ای باشه اصلا خیلی گنگ میشهبه نظرم این مورد باید براش یه ماژول بنویسیملحاظه خرید باید خیلی کوتاه بشه چون با این روند طولانی خریدار منصرف میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در آبان 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 تا چند روز دیگه انشالا اگر مشکلی نباشه آپدیت منتشر میشهمشکل دکمه های اشتراک گذاری هم رفع شده سلام . هنوز خبری نشده؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 آپدیت جدید قالب پارمیس منتشر شد! تغییر فونت قالب به ایران سنز، قابلیت تب، چندین قابلیت جدید و رفع چندین باگ مشاهده آخرین تغییرات: http://goo.gl/9MG4X6 دموی جدید: http://goo.gl/Q3F4uc واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2016 سلام. من رفتم آپدیت جدید نصب کنم. تو پوشه public_html آپلود کردم.بعد از اینکه extract کردم کلا سایت پریدچکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2016 حل شد. نسخه php گذاشتم رو 5.3 درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2016 سلام خسته نباشیدممنون بابت اعمال پیشنهاداتحالا آپدیت رو از کجا می تونم بگیرم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2016 سلام. خسته نباشیدکاش نماد اعتماد و ساماندهی باهم میزاشتید صفحه اول. کنار هم باشنچرا من ویزگی ها و نظرات و اطلاعات تکمیلی تو یه ردیف به صورت تب نمی بینم. مال من مثل قبله هنوزفونت خیلی خوانا نیست. من خودم چشام استیگمات داره . دارم همه رو تو هم می بینم. خوانا نیستمن یسری از تغییرات اصلا نمی بینم. چرا؟یسری اعمال شده یسری اش اعمال نشدهاون قسمت دسترسی سریع چطوری درست کردید؟بقیه دوستان تونستن نصب کنن مشکلی نداشتن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2016 سلام خسته نباشیدممنون بابت اعمال پیشنهاداتحالا آپدیت رو از کجا می تونم بگیرم ؟ تو قسمت بازارچه وارد حساب کاربری تون بشید. آخرین نسخه پارمیس دوباره دانلود کنید. مراحل به روزرسانی داخلش هست توی فایل راهنمای آپدیت قالب واکنش ها : admin و jafar1374 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2016 سلام. خسته نباشیدکاش نماد اعتماد و ساماندهی باهم میزاشتید صفحه اول. کنار هم باشنچرا من ویزگی ها و نظرات و اطلاعات تکمیلی تو یه ردیف به صورت تب نمی بینم. مال من مثل قبله هنوزفونت خیلی خوانا نیست. من خودم چشام استیگمات داره . دارم همه رو تو هم می بینم. خوانا نیستمن یسری از تغییرات اصلا نمی بینم. چرا؟یسری اعمال شده یسری اش اعمال نشدهاون قسمت دسترسی سریع چطوری درست کردید؟بقیه دوستان تونستن نصب کنن مشکلی نداشتن؟ فایل راهنمای قالب به روز شده مطالعه کنید توضیح دادیم کدوم تنظیم رو برای حالت تب فعال کنیدمشکلی اگر وجود داشت تیکت بزنید تا بررسی بشه براتون. تعداد زیادی از کاربران آپدیت کردن و مشکلی نداشتنبرای فونت هم استاندارد ترین فونت فارسی موجود همین ایران سنز هست. فونت برای چشمی که دیدش استاندارد هست تنظیم شده. شما که آسیگمات هستید میتونید از تنظیمات مرورگرتون سایز فونت رو کمی افزایش بدید تا خواناییش بیشتر بشه واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2016 اون بخش دسترسی سریع چطور باید درست کنیم؟الان مدیریت شاخه ها فقط همون شاخه های محصولات میارهو چطور بلاگ بزاریم توی دسته های بالا که وقتی روش کلیک می کنند برند داخل وبلاگ؟صفحه درباره ما هم تو آپدیت جدید فرق داشت اما مال من همون قبلیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2016 تیکت بزنید بررسی میکنم. شاید آپدیتتون رو ناقص نصب کرده باشیدبرای منوی دسترسی سریع از بخش مدیریت از منوی های سمت راست روی "مدیریت قالب - منوی شاخه ها" اقدام کنیداون بلاگ داخل دموی قالب فقط یک لینک هست. میتونید ماژول بلاگ رو تهیه کنید و لینکش رو داخل منو بذاریدراهنمای قالب رو اگر مطالعه کنید به طور کامل کار با قالب آموزش داده شده واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 تیکت بزنید بررسی میکنم. شاید آپدیتتون رو ناقص نصب کرده باشیدبرای منوی دسترسی سریع از بخش مدیریت از منوی های سمت راست روی "مدیریت قالب - منوی شاخه ها" اقدام کنیداون بلاگ داخل دموی قالب فقط یک لینک هست. میتونید ماژول بلاگ رو تهیه کنید و لینکش رو داخل منو بذاریدراهنمای قالب رو اگر مطالعه کنید به طور کامل کار با قالب آموزش داده شده راهنمای قالب خوندم. دوباره هم نصب کردم آپدیت اما نشد.تیکت زدمممنون میشم جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behrang ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 با سلام خدمت حضار عزیز ،من قالب پارمیس رو خریداری کردم ولی متاسفانه کد لایسنسم رو قبول نمیکنه و صفحه فقط رفرش میشه چه باید کنم ؟ پشتیبانی هم همون لایسنس رو برام فرستاده و فعال نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 تیکت بزنید لایسنس و اطلاعات مدیریت و هاست براشون ارسال کنید تا خودشون واستون فعال کنندموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 با سلام خدمت حضار عزیز ،من قالب پارمیس رو خریداری کردم ولی متاسفانه کد لایسنسم رو قبول نمیکنه و صفحه فقط رفرش میشه چه باید کنم ؟ پشتیبانی هم همون لایسنس رو برام فرستاده و فعال نمیشه شما به اشتباه نسخه قبلی قالب رو نصب میکردید. با توجه به این که سیستم لایسنس گذاری قالب عوض شده باید آخرین نسخه قالب رو نصب میکردید. با ارتقا قالب به آخرین نسخه مشکل لایسنس حل شد واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 آیا امکانش هست انتخاب کنیم تو بخش محصولات کدوم تب اول نشون بده؟چون الان مشتری ها میان نگاه می کنن زنگ می زنن میگن مثلا اندازه و مشخصاتش نزاشتید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 نه. امکانش نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 خاستم رو تیکت تشکر کنم گفتم تیکت های بازتون زیاد میشه شاید باعث کلافه گی بشهخاستم رسما اینجا تشکر کنم و خدا قوت بگم بابت تلاش تون واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 یه سوالمیشه یه باکس ثابت زیر محصول مثل ( ارسال و ضمانت و ...) اضافه کرد؟مثل عکس پیوست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 نه متاسفانه امکانش نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 سلام. امکانش هست برای ویژگی ها وقتی اینتر می زنیم روی ساییت هم نمایش داده بشهیعنی مثلا من میخام اندازه ها رو تعریف کنم هر کدومش تو یه خط میخام بیاد اما همه می چسبه به هم خیلی بد به چشم میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 سلام. امکانش هست برای ویژگی ها وقتی اینتر می زنیم روی ساییت هم نمایش داده بشهیعنی مثلا من میخام اندازه ها رو تعریف کنم هر کدومش تو یه خط میخام بیاد اما همه می چسبه به هم خیلی بد به چشم میاد سلام بر شما.بخش ویژگی های پیش فرض پرستاشاپ اینتر رو نمایش نمیده ولی ماژول دسته بندی ویژگی های سایت پرستااستور این قابلیت رو داره. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 سلام بر شما.بخش ویژگی های پیش فرض پرستاشاپ اینتر رو نمایش نمیده ولی ماژول دسته بندی ویژگی های سایت پرستااستور این قابلیت رو داره. موفق باشید گزینه ای نمی بینم برای تنظیمش. امکانش هست توضیح بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .