persiandanlod ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 با سلام به انجمن پرستاشاپ؛چطوری کاربر میتونه خودش قیمت مورد نظر رو در سایت وارد کنه و همان لحظه هم پرداخت آنلاین کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 برای این کار دو راه وجود داره: 1. بعضی سایت ها مثل زرین پال اسکریپت آسان پرداخت دارن که با استفاده از اون این امر میسره2. میتونید برای بانک مورد نظرتون یه اسکریپت اینجوری بنویسید. زیاد سخت نیست نوشتنش موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 يه ماژول براي 1.3 هست كه يه Tab اضافه مي كنه به عنوان قيمت پيشنهادي شما با اين نام كه شما به مدير سايت قيمت پيشنهاد مي ديد foundbetterprice http://prestaportal.com/xthreads_attach.php/289_1287820265_d3c95e2b/e1b62e3286a5f9b5415d35029d811953/1.png/thumb320x240 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 نه شروین جان این ماژول فقط برای پیشنهاد قیمته. ایشون میخوان مشتری بتونه خودش قیمت رو وارد کنه و پرداخت آنلان رو انجام بده. بفرمایید برای کدوم بانک نیاز دارید شاید من بتونم براتون بنویسم ماژولش رو موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 اره مهرشاد جان ولي چون نيست همچين چيزي گفتم مجانيش مي تونه از اين نوع ماژول ها استفاده كنه و راهي ديگه اي به جز نوشتن ماژول اختصاصي نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 ماژول معرفی شده فکر میکنم در سایت هایی مثل گوگل دنبال یک قیمت بهتر میگرده.اما برام جالبه شما چه محصولی میفروشید که قیمتش پیشنهادی هست؟ قصد مزایده دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 ماژول معرفی شده فکر میکنم در سایت هایی مثل گوگل دنبال یک قیمت بهتر میگرده. نه دانوش جانهيچكي كه نمياد مشتريشو پاس بده به سايت هاي رقيب!!!يه پنجره برات باز ميشه و اين قيمت رو به مدير پيشنهاد ميدي به صورت يك ايميل فرستاده ميشه http://prestaportal.com/xthreads_attach.php/291_1287820265_62c9980c/0c5d1f0a8cdb4b3455ad6f34a900f627/2.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persiandanlod ارسال شده در خرداد 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 با تشکر از راهنمایی هاتونمن این ماژول رو برای بانک های پارسیان و سامان و یا حداقل یکیشون رومیخوام.ورژن 1.4.6.2قیمت؟برای این کار دو راه وجود داره: 1. بعضی سایت ها مثل زرین پال اسکریپت آسان پرداخت دارن که با استفاده از اون این امر میسره2. میتونید برای بانک مورد نظرتون یه اسکریپت اینجوری بنویسید. زیاد سخت نیست نوشتنش موفق باشیدمیتونید راهنمایی کنید که از کجا باید شروع کنم؟این اولین سایت فروشگاهی هست که گرفتم و تصمیم گرفتم از پرستا استفاده کنم.باید تا شنبه بره بالا همه کاراش تموم شده فقط همین یه قسمتش مونده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 واسه پارسیان شروع میکنم به نوشتن اگه تونستم وجهش رو ازتون میگیرم اگه نه که هیچیچیزی حدود 10 هزار تومان احتمالا براتون هزینه خواهد داشت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 مهرشادجان این ماژول به نظرم ربطی به درگاه نداره. در صفحه محصول باید تعریف بشه نه در قسمت پرداخت و بعد با هر درگاهی پرداخت انجام بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 دقیقا به درگاه ربط پیدا میکنه . زیرا وقتی قیمت نهایی میشه شما میخواهید که برید پرداخت کنید که سیستم در اینوقت از مرچنت آی دی بانکی شما میخواد استفاده کنه تا به درگاه پرداخت الکترونیک راهنماییتون کنه . دوستانی که نظر دارند که مشتری خودش قیمت رو وارد کنه و با ذکر مشخصاتش به درگاه بانکی رهنون بشه میتونن ازاسکریپت پرداخت آنلاین بانک ها استفاده کنند . پرداخت انلاین سه بانک سامان ، پارسیان ، اقتصاد نوین از طریق این اسکریپت مهیا میشود ! موفق باشید مراجعه جهت دانلود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 کوروش جان اون اسکریپت هایی که شما میگی یه پوشه ی جدا باید ایجاد کنی و لینک بدی به اسکریپت. این ماژولی که بنده میخوام بنویسم با خود پرستا شاپ کار میکنه یعنی امکان پیکربندیش در پرستا شاپ وجود داره و در خود فروشگاه نشون داده میشه! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persiandanlod ارسال شده در خرداد 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 خیلی ممنون از راهنمایی همهمن با استفاده از اسکریپتی که کوروش جان معرفی کردن + ادیت تونستم برای پرستا یه چیزی درست کنم تست کردم ظاهراً درست کار میکنه اگه تونستم میزارم تا همه استفاده کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در تیر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2012 خیلی ممنون از راهنمایی همهمن با استفاده از اسکریپتی که کوروش جان معرفی کردن + ادیت تونستم برای پرستا یه چیزی درست کنم تست کردم ظاهراً درست کار میکنه اگه تونستم میزارم تا همه استفاده کنن درست کار کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 خیلی ممنون از راهنمایی همهمن با استفاده از اسکریپتی که کوروش جان معرفی کردن + ادیت تونستم برای پرستا یه چیزی درست کنم تست کردم ظاهراً درست کار میکنه اگه تونستم میزارم تا همه استفاده کنن خوب میشه نتیجه را به ما هم بگین منم یه چنین چیزی را نیاز دارم ممنون ********************من یه اسکریپت گرفتم و بعد از تغییرات و هماهنگیش با وب سرویس جدید الان این پیغام خطا را میده الان به صفحه بانک میره این اسکریپت اطلاعات را واردمیکنیم و پرداخت را می زنیم این پیغام را میدهخطاي نامشخص [st:1]بدون هیچ متن دیگه ایبه نظرتون از چی میتونه باشه؟جواب:حداقل مبلغ واریزی باید 1000 تومان باشد :دی...کلی معطلمون کرد این قضیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .