yasharhi ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 من یکبار پرستا رو روی هاست نصب کردم بعد پاکش کردم تا دوباره نصب کنم ولی اینبار دیتابیسش ارور میده و نصب نمی شه ( چندین بار دیتابیس جدید تعریف کردم و اطلاعاتش رو وارد کردم ولی جواب نمی ده ) . تا حالا 10 بار پرستا رو نصب کردم نمی دونم مشکل چیه ؟ یک سوال : اگر یکبار پرستا رو نصب کنی و سپس پاک کنی تا دوباره نصب کنی باید همون اطلاعات دیتابیس اول رو وارد کنی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 دوست عزیز شما یک پایگاه داده جدید تعریف کنید ، برای نصب هر نسخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 شما 2 راه دارید:اگر شما یک دیتابیس دارید موقع نصب پیشوند جدول رو تغییر بدید (پیش فرض ps_ هست)اگر امکان تعریف دیتابیس دارید برای هر فروشگاه یک دیتابیس جدید بسازید و یک یوزر به اون اضافه کنید. اگر همچنان مشکل دارید خطاهایی که نمایش میده به طور کامل عنوان کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasharhi ارسال شده در خرداد 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 دوست عزیز شما یک پایگاه داده جدید تعریف کنید ، برای نصب هر نسخه شما 2 راه دارید:اگر شما یک دیتابیس دارید موقع نصب پیشوند جدول رو تغییر بدید (پیش فرض ps_ هست)اگر امکان تعریف دیتابیس دارید برای هر فروشگاه یک دیتابیس جدید بسازید و یک یوزر به اون اضافه کنید. اگر همچنان مشکل دارید خطاهایی که نمایش میده به طور کامل عنوان کنید.خیلی ممنون از پشتیبانی سریعتون . ولی من چندین بار دیتابیس تعریف کردم ولی بازم نصب نمی شه و دیتابیس رو قبول نمی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 دیتابیس رو می شناسه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 شما بازهم اطلاعات کامل در مورد مشکلتون ندادید و انتظار پاسخ دارید. دوست عزیز ما تا ندونیم شما هنگام نصب چه مشکلی دارید که نصب نمیشه چطور بفهمیم مشکل شما دقیقاً چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasharhi ارسال شده در خرداد 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 Your database connection settings are not valid. Please check your server, name, login and prefix.آدرس سایت :http://samansystem.com/shop/install/اگر بخواهید می تونم مشخصات دیتابیس رو بدم من رو این هاست جوملا هم دارم ممکنه ربطی به اون داشته باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 این خطا به این معنیه که اطلاعاتی که برای دیتابیس وارد کردید اشتباهه. میتونه نام کاربری، رمز عبور یا نام دیتابیس و یا حتی سرور دیتابیس اشتباه باشه!خیر ربطی به جوملا نداره مگر این که شما اطلاعات همون دیتابیس جوملا رو برای پرستا وارد کرده باشید که اون موقع هم قاعدتا باید پیغام بده که دیتابیس قبلا استفاده شده نه این پیغام موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasharhi ارسال شده در خرداد 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 بنده حداقل 10 بار دیتابیس تعریف کردم و هر بار که وارد می کنم همین ارور رو میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 مشكل خيلي ها اين هاست ناسازگارهشما از مدير هاستت بپرس شايد localhost نيست و بايد اونجا چيز ديگه اي بنويسي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasharhi ارسال شده در خرداد 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2012 بنده یک هفته قبل روی همین هاست پرستاشاپ رو نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 پس شايد محدوده هاستتونالان ببينيد چند تا پايگاه داده داريد و با محدوديت ايجاد پايگاه داده هاستتون چك كنيد هر چي داريد پاك كنيد و دوباره بسازيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .