kaboom ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 سلام خسته نباشید من در قسمت محصولات وقتی پول یکی از محصولات رو 50000 هزار ریال می زنم توی سایت اون رو به صورت 000,005 می زنه . خواهش می کنم کمکم کنید اعصابم داغون شد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 "ارز"روي ارز پيش فرضت دكمه ويرايش رو مي زني و نحوه نمايش رو عوض مي كني نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaboom ارسال شده در خرداد 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 بسیار بسیار ازتون ممنون هستم مشکل حل یه مشکل دیگه هم اینه که من وقتی اجناسم رو قرار میدم می خوام اولویت نشان دادن خودکارش در سایت بر طبق زمان ثبت باشه .اون رو چیکار کنم مشکل دومم هم این هست که از کجا می تونم اون عکس و نوشته ای که به طور خودکار در فروشگاه در صفحه ی اول هست ویرایش کنم ؟ و مشکل سوم هم اینکه چطور می تونم محصولاتی رو در قسمت محصولات پر طرفدار قرار بدم ببخشید که سوالام ابتدهایی بود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 حل مشکل اول:به طور پیش فرض محصولات جدید اضافه شده در انتهای لیست قرار می گیرند ، به طور دستی نیز می توانید ترتیب آن ها را تغییر دهید حل مشکل دوم :ماژول ویرایش گر متن صفحه اصلی حل مشکل سوم:ماژول محصولات پرطرفدار رو فعال کنید ، اگر تیک خانه برای محصول زده شود ، آن محصول در این ماژول نمایش داده خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .