hidden ارسال شده در دی 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2015 سلامدوستان توی پنل 1.6 یه محصول رو وارد کردم وضعیت رو تغییر دادم به ( به زودی موجود خواهد شد ) مقادیر رو هم غیر فعال کردم مشتری نمیتونه سفارش بشه تا محصول موجود بشه , تنها مشکلی که الان دارم بالای عکس محصول نوشته موجود است که توی پیوست دورش خط کشیدم. چطوری میتونم این مورد رو هم بزنم موجود نیست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. یا علی http://uupload.ir/files/i84v_12321.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2015 از بخش ترجمه ها - ترجمه بخش کاربری - صفحه product نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2015 داداش از اینجا وقتی تغییر میدوم تمامی محصولات رو اعمال میکنه میخوام فقط برای این محصول چون موجود نیست کلمه موجود نیست بنویسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 سلام فک کنم تو قسمت موجودی محصول فیلد موجودی محصول رو باید خالی بدارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 موجودی محصول صفر هست اما همچنان تغییر نکرده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .