مبلمان اداری ارسال شده در بهمن 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2015 تمامی مراحلی که برای تنظیم حامل ها گفته شد دنبال کردم ، اما باز هم هنگام خرید محصول "هیچ حاملی وجود ندارد " ظاهر می شود.لطفا کمک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مبلمان اداری ارسال شده در بهمن 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2015 ببخشید کسی نیست که بتونه به من کمکی بکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir7 ارسال شده در بهمن 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2015 منم همین مشکلو دارم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 امکان نداره مراحل رو کامل رفته باشید و به مشکل بخورید. با دقت دوباره مراحل رو دنبال کنید و تمام جملات رو با دقت بخونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir7 ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 حل شد ممنون جناب ادمین.. مشکلم این بود که موقع تست کالای زیر 100تومن خرید میکردم....ظاهرا کف خرید 100تمنه(صدتا تک تومنی منظورمه D: واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .