hamid_dp ارسال شده در بهمن 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2015 با سلام و خدا قوت به دوستانیه خطای عجیب در ثبت نام سایتم بوجود آمده و هیچ کاربری نمی تونه توی سایتم ثبت نام کنه:توی صفحه ی لاگین سایت که دو قسمت داره در قسمت راست که ایجاد حساب کاربری است وقتی کاربر می خواد ایمیلش رو بزنه و بعد دکمه ایجاد حساب کاربری رو بزنه ، بجای اونکه به صفحه بعد یعنی گرفتن اطلاعات تکمیلی بره ، خطای زیر رو میده: TECHNICAL ERROR: unable to load form. Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror و اجازه رفتن به مرحله بعد رو به کاربر نمیده و هیچ کاربری نمی تونه توی سایت ثبت نام کنه اساتید و دوستان کمک کنید ببینید چطور باید مشکل رو حل کنم؟؟عکس به پیوست ارسال می شود.آدرس سایت هم:https://licenseoriginal.com/login?back=my-account با تشکر واکنش ها : hamid_dp 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در بهمن 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 جواب بدید ، خدا خیرتون بده.تجارت الکترونیک در خطره ..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 با سلام و خدا قوت به دوستانیه خطای عجیب در ثبت نام سایتم بوجود آمده و هیچ کاربری نمی تونه توی سایتم ثبت نام کنه:توی صفحه ی لاگین سایت که دو قسمت داره در قسمت راست که ایجاد حساب کاربری است وقتی کاربر می خواد ایمیلش رو بزنه و بعد دکمه ایجاد حساب کاربری رو بزنه ، بجای اونکه به صفحه بعد یعنی گرفتن اطلاعات تکمیلی بره ، خطای زیر رو میده: TECHNICAL ERROR: unable to load form. Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror و اجازه رفتن به مرحله بعد رو به کاربر نمیده و هیچ کاربری نمی تونه توی سایت ثبت نام کنه اساتید و دوستان کمک کنید ببینید چطور باید مشکل رو حل کنم؟؟عکس به پیوست ارسال می شود.آدرس سایت هم:https://licenseoriginal.com/login?back=my-account با تشکرمسیر رو رفتم ثبتنام کردم مشکلی نداشت اروری هم نبود . میل test چک کنید. گاهی مشکل سرور و سرعت هست اگه این مشکل 1 روز طول کشید یا مکرر پیش اومد اونوقت جددی میشه . لطفا تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در بهمن 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 مسیر رو رفتم ثبتنام کردم مشکلی نداشت اروری هم نبود . میل test چک کنید. گاهی مشکل سرور و سرعت هست اگه این مشکل 1 روز طول کشید یا مکرر پیش اومد اونوقت جددی میشه . لطفا تست کنیدوقتی ثبت نام کردید دیدم که ثبت نام انجام شد ولی یه مشکلی که هست من هر کاری می کنم و از هر سیستم و هر آی پی دیگه ای چک می کنم می بینم همین خطا رو میده .چند روز پیش یه بار دیدم این خطا رو ولی یه بار رقرش کردم مشکل حل شد ولی الان اصلا حل نمیشه.یعنی یه اتفاقی افتاده ولی نمی دونم جه اتفاقی که بعضی از وقتها میشه و مشکلی نداره ولی توی این 3 و 4 روزه که اصلا ندیدم بشه ثبت نام کرد (ولی شما ثبت نام کردید؟؟!!!؟؟؟!!!)دارم ..... میشم.کمک.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 نیاز به بررسی داره. معمولا محدودیت های هاست این مشکلات رو ایجاد میکنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در بهمن 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 نیاز به بررسی داره. معمولا محدودیت های هاست این مشکلات رو ایجاد میکنندبرای بررسی باید چیکار کرد؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2015 تیکت بزنید برای بررسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 تیکت بزنید برای بررسیالان سه روزه که تیکت زدم ولی کسی حالی از ما نمی پرسهبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 بررسی کنید که دیباگ خاموش هست یا خیر. دیباگ جز برای اشکال زدایی باید خاموش باشه.همچنین اگر میتونید خروجی ریکوئست رو در ابزار developer بررسی کنید با روشن بودن دیباگ خطاهای احتمالی نمایش داده میشهدر غیر این صورت منتظر پاسخ تیکت باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 بررسی کنید که دیباگ خاموش هست یا خیر. دیباگ جز برای اشکال زدایی باید خاموش باشه.همچنین اگر میتونید خروجی ریکوئست رو در ابزار developer بررسی کنید با روشن بودن دیباگ خطاهای احتمالی نمایش داده میشهدر غیر این صورت منتظر پاسخ تیکت باشید Sent from my Xperia using Tapatalk proدیباگ خاموشه و تا الان ازش استفاده نکردم ، یه بارهم یه مشکلی توی صفحه اصلی پیش اومده بود پشتیبانی گفت دیباگ رو خاموش کنید که وقتی رفتم چک کردم دیدم خاموشه و یه بار روشن و خاموشش کردم ولی بازم حل نشد و یه جور دیگه حلش کردم ، در هرصورت دیباگ خاموشه و این مشکل رو نمی دونم چطوری باید حل کنم.انگار باید صبر کنم./ /با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .