مبلمان اداری ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 سلاممن در فروشگاهم فقط نیاز به حمل رایگان دارم فعلا . یعنی به گزینه های دیگر حمل ( پیشتاز و .. ) هم نیازه ولی ابتدای کار فقط رایگان میخوام.حامل رو ایجاد کردم . بومی سازی را هم تغییرات دادم ، حامل رایگان را ایجاد کردم.ایا در پرستا 1.6 برای حامل رایگان وارد کردن وزن و ابعاد و محدوده ها و اینها هم نیاز است ؟ یا خیر ؟لطفا راهنمایی کنید چرا که من تمام گزینه ها را پر کردم ولی موقع خرید از سایت پیام هیچ حاملی به آدرس انتخابی وجود ندارد ظاهر می شود....چه کننننم ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2016 سلامدوستان بنده این مشکل رو دارمچند حامل با هزینه دارم و مشکلی نداره یه حامل رایگان ایجاد کردم متاسفانه تو لیست انتخاب حامل نمایش نمیده مشکل کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در خرداد 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2016 ببینید توی قسمت محصولات اون حامل رو وارد کردید یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .