soal ارسال شده در خرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2012 با سلاممحصولات فروشگاه من عمدتا حجم بالایی دارند و به خاطر محدودیت فایل دانلودی در پرستا شاپ نمیتونم تو فروشگان قرار بدمبه همین خاطر محصولات و تو هاست آپلود کردم و سپس لینک محصول رو تو یک فایل txt قرار دادم سپس فایل txt رو به عنوان محصول به فروشگاه اضافه کردم ولی یک مشکل که دارم 10% مشتریام متوجه این موضوع نیستن و با مشکل مواجه میشناز دوستان کسی روشی بلده که به جای محصول دانلودی یک لینک رو تعریف کرد که همون لینک مستقیما عمل کنه و نیازی به فایل txt نباشه؟یعنی ما به جای فایل لینک محصول رو به فروشگاه بدیمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در خرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2012 یه بار قبلاً توضیح داده بودم ، شما توی اسکریپت یه فایل 1 کیلو بایتی آپلود کن به عنوان محصول ، بعد فایل مورد نظرتم که قرار محصولت باشه رو آپلود کن تو هاستت تو فولدر دانلود ، بعد از اینکه محصولت رو ذخیره کردی دوباره برگرد تو همون صفحه محصولت و اون رو حذف کن ، وقتی که حذف میکنی مینویسه که محصول پیدا نشد و آدرس محصول رو هم به قرمز مینویسه ، بعد شما میری دوباره روی دکمه ذخیره و ماندن کلیک میکنی و دوباره که صفحه لود میشه اون آدرس محصول تغییر میکنه ، شما اسم محصول که توی اون آدرس هست رو کپی کن و برو توی سی پنل و بجای اسم محصول اصلیت بجسبونش (paste) . بعد برگرد توی صفحه محصول یه رفرش کنی همه چی حله ، بعدشم اسمو اینارو هم میتونی عوض کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2012 كافيه اين كدها رو تو يه فايل نت پد بنويسي و ذخيره كني به جاي سايت و لينكت هم مي زاري [DEFAULT] BASEURL=http://www.yoursite.com/ [internetShortcut] URL=http://www.yourlink.com/ Modified=A07A87911284C5018E IDList= IconFile=C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll IconIndex=146 HotKey=0 [{000214A0-0000-0000-C000-000000000046}] Prop3=19,2 اينو دانلود مي كنه و كافيه روش كليك كنه تا لينك براش خودكار باز شه با مرورگ و شروع به دانلود شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2012 كافيه اين كدها رو تو يه فايل نت پد بنويسي و ذخيره كني به جاي سايت و لينكت هم مي زاري [DEFAULT] BASEURL=http://www.yoursite.com/ [internetShortcut] URL=http://www.yourlink.com/ Modified=A07A87911284C5018E IDList= IconFile=C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll IconIndex=146 HotKey=0 [{000214A0-0000-0000-C000-000000000046}] Prop3=19,2 اينو دانلود مي كنه و كافيه روش كليك كنه تا لينك براش خودكار باز شه با مرورگ و شروع به دانلود شه با تشکر از شما این روش هم مشکلات خاص خودش رو داره به چه روشی میشه محدودیت آپلود فایل رو که 2m به 10 افزایش داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2012 محصولات فروشگاه من عمدتا به صورت دانلودی هستند و به صورت فایل zipمشکلی که دارم اینه که مشتریانی که برای دانلود فایل از مرورگر explore استفاده میکنن در هنگام باز کردن فایل با ارور مواجه میشن من خودم هم امتحان کردم فایل به صورت کامل دانلود میشه ولی هنگام باز کردن ارور میدهالبته این مشکل فقط تو مرورگر explore وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2012 آیا این مشکل از پرستا شاپ یا از تنظیمات اشتباه من؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2012 عزيز حرفي مي زني ها!مشكل از IE هستبا نرم افزار هاي مديريت دانلوددانلود كنيد و نتيجه رو اطلاع بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2012 گفتم شاید من جاییش رو دستکاری کردم که این طور شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2012 ولی این مشکل رو تو دانلود محصولاتی فروشگاه پرستا شاپ ندیدممحصولات فروشگاه هم که فرمتشون zip است ولی بی دردسر دانلود میشنآقای ادمین لطفل در این مورد راهنماییم کنن که مشکل از چیه؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .