bitbit ارسال شده در خرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2012 سلاممن وقتی می خوام از بخش ترجمه، ترجمه ماژول های یک قالب رو ویرایش کنم با وجود اینکه سیستم پیغام خطا نمیده اما هیچ کدوم از تغییرات در ترجمه ماژول ها ثبت نمیشه، برای قالب دیفالت پرستاشاپ این مشکل وجود ندارهچی کار میشه کرد؟از آخرین نسخه پرستاشاپ استفاده می کنممرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2012 هر قالب ترجمه مختص خودش رو داره ، هر ماژول برای هر قالب یک سری فیلد داره که باید ترجمه بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bitbit ارسال شده در خرداد 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2012 آره دیگه، منم همین فیلد هارو میگم دیگه، ترجمش که می کنی ثبت نمیشن، واسه قالب دیفالت خود پرستاشاپ اینجوری نیست اما واسه قالب هایی که ایمپورت می کنم اینجوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2012 فايل fa.php رو دستي با نت پد و يا ... بازش كنيد و ترجمه كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در خرداد 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2012 فایل fa.php اگر نباشه اول باید ایجاد بشه ، دسترسی لازم (777) بهش بدین تا ترجمه هر فیلد ذخیره بشه ، بعضی مواقع خود فولدر ماژول هم باید دسترسی لازم برای تغییرات داشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bitbit ارسال شده در خرداد 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2012 الان هم همینجوری ترجمه کردم ولی خوب میخوام ببینم مشکلش چیه که از داخل بخش مدیریت نمیشه ترجمه کردپرمیشن ها هم همه جوره تست زدم ولی نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2012 هاست هاي ناسازگار! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .