digikadeh ارسال شده در بهمن 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 مشکل موقعیت تکراری در ویژگی ها دارم .و اینکه ویژگی ها رو جابه جا میکنم جاشون عوض نمیشه حتی پرستاشاپ رو روی لوکال اپدیت کردم به اخرین ورژن درست نشد. تو عکس نشون دادم حتی از دیتابیسم خیلی گشتم موقعیت ها رو از جدول ps-feature چک کردم.از دیتابیسم خواستم فیلد positon رو کاری کنم int تکراری نگیره (یکتا کنم) بازم ارور میده میگه عدد تکراری داری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 مشکل موقعیت تکراری در ویژگی ها دارم .و اینکه ویژگی ها رو جابه جا میکنم جاشون عوض نمیشه حتی پرستاشاپ رو روی لوکال اپدیت کردم به اخرین ورژن درست نشد. تو عکس نشون دادم حتی از دیتابیسم خیلی گشتم موقعیت ها رو از جدول ps-feature چک کردم.از دیتابیسم خواستم فیلد positon رو کاری کنم int تکراری نگیره (یکتا کنم) بازم ارور میده میگه عدد تکراری داری http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifUntitled.jpgاین مشکلو منم دارم،زمانی هم پیش میاد که از قسمت ویژگی ها بخوای با drag & drup ترتیب رو تغییر بدیزیاد باهاش سروکله زدم،نشدبصورت دستی از تو دیتابیس position میدم بهشوناگه کسی راهکاری داره بگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 توجه : حتما قبل از این کار بکاپ بگیرید از دیتابیستون اول هم رو لوکال تست کنید مشکل با آپدیت به ورژن 1.6.1.2 حل میشه اما قبلش باید از تو دیتابیس از داده های جدول pa_feature یه خروجی اکسل (csv) بگیرید و داده های تکراری رو در فیلدی که از 0 شروع میشه(position) به ترتیب کنید و از صفر تا هر چند که ویژگی دارین مقدار بدین البته ممکن هست بهم بریزه جای ویژگی ها اما جا به جا کردنش درست میشه (drag & drop)ایجاد عدد پشت سرهم در exel : در ستون بالا به ترتیب عدد ها رو مینویسین مثلا 0 و 1 و2 و..... بعد کلیک موس رو از اولین داده یعنی 0 میکشین مثلا تا عدد 3 به به گوشه سمت پایین سمت چپ میرین و میکشین تا جایی که ای دی ویژگی ها موجود هستاگه مشکلتون حل نشد بگید در همین پست توضیحات رو کامل بذارم واکنش ها : mrghaedi، asasoal و B.A.H.M.A.N 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 توجه : حتما قبل از این کار بکاپ بگیرید از دیتابیستون اول هم رو لوکال تست کنید مشکل با آپدیت به ورژن 1.6.1.2 حل میشه اما قبلش باید از تو دیتابیس از داده های جدول pa_feature یه خروجی اکسل (csv) بگیرید و داده های تکراری رو در فیلدی که از 0 شروع میشه(position) به ترتیب کنید و از صفر تا هر چند که ویژگی دارین مقدار بدین البته ممکن هست بهم بریزه جای ویژگی ها اما جا به جا کردنش درست میشه (drag & drop)ایجاد عدد پشت سرهم در exel : در ستون بالا به ترتیب عدد ها رو مینویسین مثلا 0 و 1 و2 و..... بعد کلیک موس رو از اولین داده یعنی 0 میکشین مثلا تا عدد 3 به به گوشه سمت پایین سمت چپ میرین و میکشین تا جایی که ای دی ویژگی ها موجود هستاگه مشکلتون حل نشد بگید در همین پست توضیحات رو کامل بذارممن تازه به 1.6.1.0 ارتقا دادم و خیلی تغییرات دارم که برام واقعآ سخته بخوام ارتقا بدم (حداقل الان،میزارم چند آپدیت بیاد بعد)راهی نیست که بشه تو همین ورژن مشکل رو حل کرد؟مثلا تو دستوراتمون if یا یه همچین چیزی بزاریم که دیتابیس رو چک کنه و عدد تکراری نگیره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در بهمن 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 والا الان نمیتونم چک کنم اما چشم تا امشب سعی میکنم واستون چک کنم تو همون پست بالا اضافه کنم اگه راهی داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 والا الان نمیتونم چک کنم اما چشم تا امشب سعی میکنم واستون چک کنم تو همون پست بالا اضافه کنم اگه راهی داشته باشهمرسی ، لطف می کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .