K1-Aria ارسال شده در بهمن 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 با سلام خدمت دوستان بنده نیاز به ماژول آماز بازدید کانندگان در پرستاشاپ 1.6 دارم و یک سوال دارمآیا ماژول یا افزونه ای هست که بشه کار زیر رو انجام داد؟یک سری از کاربر ها رو که عضو شدن رو به کاربرویژه تبدیل کنیم و اونها در کلیه خرید هامون یه درصدی تخفیف شاملشون بشه تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 آماربازدیدکنندگان ؟ از آمارگیرها استفاده کنید : histats.comدر پرستاشاپ میتونید گروه بسازید و برای هر گروه درصد تخفیف رو مشخص کنید , نیاز به افزونه نیست . خود پرستاشاپ سه گروه پیشفرض برای مشتری ها داره ، شما میتونید از مشتریان / گروه ها اینکارو انجام بدین . بعد میتونید هر مشتری که دلتون خواست رو ویرایش کرده وبه گروه ویژه منتقل کنید . واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
banehir ارسال شده در بهمن 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 من این کار که شما میخواهید انجام بدید رو انجام دادم الان من برای مشتریان عمده نرخی تعیین کردم که درصدش پایین تر از قیمت عادی سایتهمیتونی ببینیwww.poshakantalia.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در بهمن 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 بسیار عالیخیلی ممنون فقط میشه راجع آمار بیشتر توضیح بدید؟؟ چیز پیجیده ای هم نمیخوامفقط در حد تعداد بازدید کل و بازدید امروز و هفته و اینا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 فقط میشه راجع آمار بیشتر توضیح بدید؟؟ چیز پیجیده ای هم نمیخوامفقط در حد تعداد بازدید کل و بازدید امروز و هفته و اینامگه وبلاگه فروشگاه که اینجور چیزا رو میخواین توش بذارین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در بهمن 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 فروشگاهه دست من نیست دیگه برا مشتریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .