abas002 ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 سلام دوستانمیخوام ماژول های یک قالب رو ترجمه کنم وقتی از مدیریت وارد بومی سازی -->ترجمه ها-->ترجمه ماژول ها میشم وقتی تغییرات رو انجام میدم بعد که میخوام ذخیره کنم اررو دسترسی میدهاررور forbidden 40.3 از فایل index.php ادمین میده میشه راهنمایی کنید ؟خیلی فورییییییممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abas002 ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 دوستان این مشکل حل شده اگر کسی همین مشکل داشت بگه بهش بگم یه مشکل دیگه دارم قسمت مشاهده سریع روی هر محصولام کار نمیکنه.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلام دوست عزیزکاش راه حل مشکلتون رو بنویسید مطمئن باشید بدرد خیلی ها میخورهبعضی وقتها آپدیت برخی از ماژولها بر روی نسخه های قبلی باعث مشکلات غیر منتظره ای می شود. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اسفند 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 سلام دوستانمیخوام ماژول های یک قالب رو ترجمه کنم وقتی از مدیریت وارد بومی سازی -->ترجمه ها-->ترجمه ماژول ها میشم وقتی تغییرات رو انجام میدم بعد که میخوام ذخیره کنم اررو دسترسی میدهاررور forbidden 40.3 از فایل index.php ادمین میده میشه راهنمایی کنید ؟خیلی فورییییییممنونسلام اگه میشه راه حلشو بگید منم به ایم شکل برخوردم الانکس دیگه راه حلشو میدونه بگه لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اسفند 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 کسی نمیدونه؟ خیلی فوریه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 آیا موقع ترجمه ماژول ها یک قالب خاص رو انتخاب میکنید یا میذارید روی هسته؟اگر قالب رو انتخاب میکنید احتمالا پرمیشن پوشه هاتون مشکل داره. پرمیشن پوشه translations که داخل پوشه themes/yourtheme میباشد رو چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 آیا موقع ترجمه ماژول ها یک قالب خاص رو انتخاب میکنید یا میذارید روی هسته؟اگر قالب رو انتخاب میکنید احتمالا پرمیشن پوشه هاتون مشکل داره. پرمیشن پوشه translations که داخل پوشه themes/yourtheme میباشد رو چک کنید داخل این پوشه تم trans نداره فقط Lang داره که اونم 755 هست و فایلای توش 644 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 پس نیاز به بررسی دقیق تر داره. دیباگ رو روشن کنید ببینید بعد از ذخیره ترجمه ها خطای خاصی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 پس نیاز به بررسی دقیق تر داره. دیباگ رو روشن کنید ببینید بعد از ذخیره ترجمه ها خطای خاصی میده؟ متاسفانه ارور خاصی نیست تو دیباگ.راه دیگه ای هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 من چیزی به ذهنم نمیرسهراهکار موقت و پیشنهادی من ترجمه روی لوکال سپس انتقال به هاسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 من چیزی به ذهنم نمیرسهراهکار موقت و پیشنهادی من ترجمه روی لوکال سپس انتقال به هاستهمرسی پیشنهاد خوبیه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .