djmorteza ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلامهر کاری میکنم وارد پنل مدیریت نمیشه.تا دو روز پیش وارد پنل میشد ولی الان وارد نمیشه.هیچ اروری هم نمیده.وقتی یوزر و پسورد رو میزنم دوباره برمیگرده به همون صفحه ورودindex.php?controller=AdminLogin&token=7eb6b4620223f9afceeb5e3843d1991a&redirect=AdminDashboardبکاپ از قبلا هم داشتم.بکاپ همون موقعی که راحت و بدون مشکل وارد میشد اونو برگردوندم شاید که مشکل درست بشه ولی نشد.دیتابیس هم به همین صورت به بکاپ قبلی برگردوندم ولی مشکلم حل نشد.کوکی مرورگر هم پاک کردمبا مرورگر دیگه ای هم تست کردمبخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا سریعا راهنمایی کنید.ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلاممطمئن هستید که بک آپ را بدرستی برگردانده اید.توصیه میکنم از پشتیبانی هاست تقاضای برگشت بک آپ کنید. واکنش ها : djmorteza 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلامهر کاری میکنم وارد پنل مدیریت نمیشه.تا دو روز پیش وارد پنل میشد ولی الان وارد نمیشه.هیچ اروری هم نمیده.وقتی یوزر و پسورد رو میزنم دوباره برمیگرده به همون صفحه ورودindex.php?controller=AdminLogin&token=7eb6b4620223f9afceeb5e3843d1991a&redirect=AdminDashboardبکاپ از قبلا هم داشتم.بکاپ همون موقعی که راحت و بدون مشکل وارد میشد اونو برگردوندم شاید که مشکل درست بشه ولی نشد.دیتابیس هم به همین صورت به بکاپ قبلی برگردوندم ولی مشکلم حل نشد.کوکی مرورگر هم پاک کردمبا مرورگر دیگه ای هم تست کردمبخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا سریعا راهنمایی کنید.ممنونم گاهی اینجوری میشه رو بعضی هاست ها دستپاچه نشو . چک کن زبان فارسی نباشه موقع تایپدوم اینکه اینو تو انجمن سرچ کن کلی تاپیک هست بخون مشکل ورود به مدیریت واکنش ها : djmorteza 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djmorteza ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 ممنون بابت پاسخ سریعتونسلاممطمئن هستید که بک آپ را بدرستی برگردانده اید.توصیه میکنم از پشتیبانی هاست تقاضای برگشت بک آپ کنید.بله.مطمئنم.تا چند روز پیش این مشکلو نداشتم.من خودم سرور دارم و تمام کارهای هاستو خودم انجام میدم گاهی اینجوری میشه رو بعضی هاست ها دستپاچه نشو . چک کن زبان فارسی نباشه موقع تایپدوم اینکه اینو تو انجمن سرچ کن کلی تاپیک هست بخون مشکل ورود به مدیریتاز لحاظ تایپ مطمئنم درسته.حتی از طریق دیتابیس یک کاربر ادمین دیگه درست کردم که با اون هم وارد نمیشه.کلا با هیچ درجه کاربری وارد نمیشه.والا بخدا تو انجمن هم سرچ کردم.بعضیا همین مشکلو داشتن تمام تاپیک اونا رو خوندم ولی اونا هم به نتیجه ای نرسیدن واسه همین تاپیک جدید ایجاد کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 اگه همه راه ها رو رفتید و به نتیجه نرسیدید تو بازارچه تیکت بزنید شاید بتونن مشکلتون رو حل کنن واکنش ها : djmorteza 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 اگه با www وارد میشین بدون اون و اگه بدون اون با www تست کنید واکنش ها : djmorteza 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djmorteza ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 اگه همه راه ها رو رفتید و به نتیجه نرسیدید تو بازارچه تیکت بزنید شاید بتونن مشکلتون رو حل کنن okاگه با www وارد میشین بدون اون و اگه بدون اون با www تست کنیداینو هم تست کردم ولی فایده نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djmorteza ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 دوستان الان متوجه شدم علاوه بر لاگین نشدن به پنل مدیریت بیشتر قسمت های سایت از قبیل ورود کاربر ، اضافه کردن کالا به سبد خرید و... هم کار نمیکنن.همه اینا تا چند روز پیش کار میکردن من هیچ ماژول خاصی نصب یا حذف نکردم و اپدیت اتوماتیک رو هم غیرفعال کردم.پس دلیل این مشکلات سایت چی میتونه باشه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 در اینصورت احتمال زیاد مشکل در هاست شما هستش، برای اطمینان بک آپ خود را در لوکال یا یک هاست دیگر تست کنید. اگر مشکل رفع شد، یعنی هاست شما تنظیم نیست و بایستی تنظیمات MySQL-Appachi-PHP (سرویس دهنده برنامه کاربردی وب-سرویس دهنده وب -سرویس دهنده منبع داده ای) را بررسی کنید. واکنش ها : djmorteza 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلام من وقتی از سی پنل انتقال دادم به دايرکت ادمين مشکلات خیلی زیادی به وجود آمد، انگار اصلا قرار نبود رو دايرکت ادمين درست بشه هر روز ی خطا ، دوباره انتقال دادم به سی پنل خدا رو شکر درست شد . واکنش ها : djmorteza 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 اینطور مشکلات مربوط هاست میشه معمولا. ارتباطی با سی پنل و دایرکت ادمین هم نداره البته چون این ها فقط پنل های رابط کاربری هاست هستند نه بیشتر. مشکلات این چنینی معمولا به خاطر تنظیمات نامناسب هاست بوجود میان واکنش ها : asasoal، jafar1374 و djmorteza 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 اینطور مشکلات مربوط هاست میشه معمولا. ارتباطی با سی پنل و دایرکت ادمین هم نداره البته چون این ها فقط پنل های رابط کاربری هاست هستند نه بیشتر. مشکلات این چنینی معمولا به خاطر تنظیمات نامناسب هاست بوجود میانبله درسته نباید مشکلی پیش بیاد ، اما هر دو هاست من از ی شرکت بودن و ميگفتن همه تنظیمات یکسان هستند ولي در ظاهر فروشگاه مشکل داشت ، به هر حال برای تجربه بدی از دايرکت ادمين بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s@r@ ارسال شده در فروردین 11، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2019 سلام با اینکه من فایل inistall را پاک کردم و اسم فایل ادمین را عوض کردم ولی به بخش مدیریت در لوکال نمی توانم وارد بشوم و این erorr را میدهد This site can’t be reached نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 12، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2019 سلامآدرس ادمین رو در مرورگر چک کنید که درست وارد کرده باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminy62 ارسال شده در شهریور 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2019 با اجازه اساتید. این مشکل زمانی برای من بوجود آمد که به توصیه دوستان مقدار عمر کوکی قسمت مدیریت فروشگاه رو زیاد کردم. میخواستم که میزان سشن مدیریت رو بیشتر کنم. ولی این مشکل بوجود آمد و بعد از اون دیگه وارد پنل نمیشد. راه حلش هم اینه که در دیتابیس، زیر مجموعه جدول configuration PS_COOKIE_LIFETIME_BO، مقدارش رو کم کنی. مثلا 480 بزاری. اگر قسمت کوکی رو تغییر داده باشی مشکل حل میشه و وارد پنل ادمین میشه. این تجربه شخصی من بود.امیدوارم به دردتون بخوره واکنش ها : armita83 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در مهر 13، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2021 همین الان این مشکل برام پیش اومد هرکار کردم وارد پنی مدیریت نشد وارد مدیریت فایل هاست شدم و فایل htaccess رو پاک کردم باز با مرورگر کروم وارد نشد با اپرا امتحان کردم وارد شد الان با اپرا وارد میشم کار میکنم ولی همچنان با کروم وارد نمیشه😄 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 15، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2021 روی حالت Incognito کروم تست کنید اگر مشکلتون حل بشه مربوط به کوکی های مرورگرتون میشه احتمالا. گاهی اوقات هم Extension هایی که روی کروم نصب میشن ایجاد مشکل می کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezanaemi1383 ارسال شده در بهمن 21، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2021 من هم مشکل بقیه رو دارم وقتی میخوام وارد پنل ادمین بشم ادمین بالا نمیاره عوض کردم همه روشی رفتم ویندوز حتی ویندوزم چنج کردم حتی نسخه ها رو هی حذف و نصب کردم نشد که نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ashkan korevand ارسال شده در اسفند 11، 2021 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2021 دوستان توجه کنید خیلی وقت ها که این جور مشکلات بوجود میاد کافیه ورژن php تون رو عوض کنید😉 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .