nasimparsi ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 با درود دوستان چگونه می شه کالاهای مشابه و مرتبط با یک کالا رو در بخش توضیحات اون کالا بزاریم؟ برای نمونه اگر فرض کنیم یک آبمیوه گیری دستی رو به عنوان یک کالا ایجاد کردیم در بخش توضیحات یا ... بتونم کالهایی آبمیوه گیری برقی که پیش تر افزوده بودیم رو در بخش توضیحات یا ... درج کنیم؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 بین توضیحات که نمیشه اما میتونید از ماژول محصولات هم شاخه استفاده کنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در مهر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2016 محصولات هم شاخه خوبه اما یه مشکل داره. فقط از همون شاخه میارهمثلا من کالاهایی دارم که برای اینکه خوب همه چی مرتب باشه مجبور شدم بزارم شون تو گروه های مختلف اما با هم ست میشن مثلا فنجون و پیش دستی و قاشق و چنگال و غیره اما خوب هر کدوم اینا میرن تو شاخه خودشون. من میخام وقتی مشتری یکی شون سفارش میده بقیه شونم بهش نمایش بده که بتونه انتخاب کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .