بذرافشان ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 با عرض سلام و خسته نباشیدسوالم یک سوال ابتدایی هستش ولی اگه میتونید راهنماییم کنیدقسمت تماس با فروشگاه رو از کجا میتونم تغییر بدمهر کاری میکنم تغییر پیدا نمیکنه؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 پرستاشاپ برای اکثر قسمت ها ماژول داره به قسمت ماژول ها برید و درقسمت سرچ کلمه تماس رو سرچ کنید ماژولشو میاره پیکربندی کنید بعد هم ذخیره موفق باشید دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 منظورتون اگر فرم تماس هست که نیاز به ویرایش قالب داره. یک مطلب هم در بلاگ گذاشتیم شاید بدردتون بخوره:http://ipresta.ir/blog/3_%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 مرسی از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 یه سوال دیگهمن قسمت ماژول ها > نمایش اسلایدها2 تا ماژول داشتم که اولیش پیش فرض بود دومیش رو حالت نصب بودماژول پیش فرضم نیاز به آپدیت داشت بعد از اینکه آپدیت شد از بین رفتالان نمیتونم قسمت اسلایدر بالای سایتمو دسترسی داشته باشم باید چیکار کنم؟؟؟مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 از بسته این انجمن مجدد نسخه قبلی ماژول رو بریزید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 از بسته این انجمن مجدد نسخه قبلی ماژول رو بریزید از کجا باید اقدام کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 دانلود پرستاشاپ (یا اگر پرستاشاپ رو روی سیستمون دارید) و برداشتن ماژول قبلی و آپلود اون روی هاستتون (جایگزین کردن با ماژول قبلی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 چطور میتونم شاخه blog را تغییر یا حذف کنم؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 آیا میشود کپی رایت پرستا شاپ را حذف کرد ؟؟؟ورژن 1.6.0.14 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 سلامپرستاشاپ در بخش کاربری هیچ کپی رایت اجباری ای ندارد موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2015 سلامپرستاشاپ در بخش کاربری هیچ کپی رایت اجباری ای ندارد موفق باشید چطور میتونم اینو © 2014 نرم افزار تجارت الکترونیک توسط پرستاشاپ فارسی™حذف کنم؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2015 به پیکربندی ماژول بلوک مدیریت محتوا (blockcms) مراجعه کنید و گزینه نمایش قدرت گرفته از پرستاشاپ رو بردارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 سلام وعض تشکر بابت پاسخ های که من دادید ممنونمیه سوال دیگه داشتممن ماژول ای نماد رو نصب کردماز سایت ای نماد کد html مجوز ای نماد رو هم اخذ کردماین کد html رو باید کجا قرار بدم ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 لطفا کدها و قوانینی که نماد براتون نوشته رو در پیام خصوصی برای من ارسال کنید تا هم ماژول نماد رو آپدیت کنم و هم مشکل شما رفع بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 لطفا کدها و قوانینی که نماد براتون نوشته رو در پیام خصوصی برای من ارسال کنید تا هم ماژول نماد رو آپدیت کنم و هم مشکل شما رفع بشه براتون ارسال کردم کد رومرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 میشه کمک کنی ادمین خیلی عجله دارم و فوریهمرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 چشم در اولین فرصت. کمی صبر داشته باشید واکنش ها : nasimparsi 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 چشم در اولین فرصت. کمی صبر داشته باشید با عرض سلام خدمت ادمین محترمنمیشه کاری کرد که فعلا ای نماد رو یه جوری نشون داد داخل سایتیعنی کسی تا حالا اصلا از نماد الکترونیکی استفاده نکرده داخل پرستا شاپآخه میخوام اغدام کنم برای درگاه پرداختبخاطر اون خیلی عجله دارمممنون میشم راهنمایی کنیدمرسی از شما و انجمن خوبتوندرضمن سایتم هم www.irposhak.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2015 میتونید موقتا از ماژول بلوک HTML استفاده کنید. چند نسخه رایگان موجوده بگردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2015 میتونید موقتا از ماژول بلوک HTML استفاده کنید. چند نسخه رایگان موجوده بگردید این ماوژلی که گفتید نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بذرافشان ارسال شده در اسفند 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2015 میتونید موقتا از ماژول بلوک HTML استفاده کنید. چند نسخه رایگان موجوده بگردید این ماژولی که گفتید رو باید نصب کنم یا اینکه تو قسمت ماژول هام موجود هست؟؟من هر چی گشتم تو قسمت ماژول ها نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 در گوگل جستجو کنید. باید ماژولش رو دانلود کنید. ماژول بلوک محتوای آزاد یا بلوک HTML لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 لطفا در تاپیک مرتبط سوال بپرسید!قفل شد Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده