leilaaa ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 آیا این وب سایت با سیستم مدیریت محتوا نوشته شده؟ چه سیستمی؟ آیا با پرستا قابل اجراست؟ اگه آره چند درصدش با ماژول ها و قالب های رایگان قابل اجراست؟چه قالبی به این نزدیکتره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosayeb256 ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 خیر این سیستم با سی ام اس DNN نوشته شده و بر پایه ویندوز هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leilaaa ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 با پرستا قابل راه اندازی نیست؟ مشابهش؟ و بقیه سوالاتی که پرسیدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosayeb256 ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 بنده جدیداً به اعضای پرستا پیوستم و چیز زیادی از پرستا نمیدونم و در خدمت اساتیدهستم و دارم یاد میگیرمولی چیزی که تو این مدت ازپرستاشاپ دیدم از لحاظ گرافیکی قوی هست و احتمالا دوستان واساتید بتونن یه همچین قالبی طراحی کنن براتون پرستا ماژول های کاربردی رایگانش کم هست (نسبت به بقیه سی ام اس های دیگه میگم ) واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosayeb256 ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 سفارش از سایت زیر بودهhttp://www.faratechdp.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 سلامبله میشه طراحی کرد. تقریبا هر چیزی رو میشه با پرستاشاپ طراحی کرد و تنها محدودیت بودجه شماست.البته ما به هیچ عنوان هیچ سایتی رو چه خارجی و چه داخلی ، کپی نمیزنیم و شما میتونید درخواست بدید تا طرحی مشابه این ولی با همین سطح امکانات براتون طراحی بشه. موفق باشید واکنش ها : B.A.H.M.A.N و noroozi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leilaaa ارسال شده در اسفند 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 من خودم با php می تونم این وب سایت طراحی کنم ولی دلم می خواست یه سیستم مدیریت محتوا رو هم یک بار امتحان کنم نه که سفارش بدم! از دوستان هم سوالم این بود با ماژول های آماده و قالب رایگان چند درصد این کار می شه انجام داد؟چه قابلیت هایی از اون رایگان در اختیار نیست. اگه بخوام هزینه کنم خودم با php می نویسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid.in ارسال شده در اسفند 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 خیلی شبیهه قالب بارمان هست که بچه های پرستا زحمت کشیدن و تو بازرچه هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 من خودم با php می تونم این وب سایت طراحی کنم ولی دلم می خواست یه سیستم مدیریت محتوا رو هم یک بار امتحان کنم نه که سفارش بدم! از دوستان هم سوالم این بود با ماژول های آماده و قالب رایگان چند درصد این کار می شه انجام داد؟چه قابلیت هایی از اون رایگان در اختیار نیست. اگه بخوام هزینه کنم خودم با php می نویسمبا ابزار رایگان حداکثر 30 درصدشو میتونید داشته باشین واکنش ها : noroozi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leilaaa ارسال شده در اسفند 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2015 اگه بخوام بخرم چقدر تقریبا هزینش می شه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leilaaa ارسال شده در اسفند 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2015 چه ماژوا هایی رایگان نیستند؟ تو این سایت. چند تاشو می شه نام ببرید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .