banehir ارسال شده در اسفند 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2015 سلام دوستان و استادان گرامی من یه مشکل دارممن سایتم مربوط به پوشاکهجوراب شش تا باید مشتری سفارش بدهبرای این تو قسمت مقادیر حد اقل تعدادو رو 6 ،تنطیم کردمحال اگه این جوراب دو رنگ داشته باشه مثلا سفید و مشکی ، یا مثلا سایز داشته باشه یا هر ترکیب دیگه ای وقتی تو ترکیب ها از این ها استفاده بشه حد اقل تعداد کار نمیکنه و انگار نه انگارلطفا بگید چه میشه کرد؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در اسفند 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2015 فکر میکنم باید به یه راه حل خلاقانه برسید. بعید میدونم راه حلی به صورت پیش فرض در پرستا برای درخواست شما وجود داشته باشه. یا اینکه درخواست طراحی ماژول به طراحان بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2015 سلامراحتترین راه اینه که اسم محصول رو تغییر بدید .جوراب پرستاشاپ (بسته 6تایی) موفق باشید واکنش ها : banehir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
banehir ارسال شده در اسفند 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 فکر میکنم باید به یه راه حل خلاقانه برسید. بعید میدونم راه حلی به صورت پیش فرض در پرستا برای درخواست شما وجود داشته باشه. یا اینکه درخواست طراحی ماژول به طراحان بدید.منون همین. راه بهترین ج.اب برای من بود Sent from my ALE-L21 using Tapatalk واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .