ali_00731 ارسال شده در مرداد 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2017 در ضمن نسخه پرستا یی که نصب کردم 1.6.X هست این قالب با این نسخه هم خوانی دارد یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2017 بله سازگار می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Perspolisi93 ارسال شده در آبان 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2017 سلام خسته نباشید . دوستان بنده این قالب رو خرید و نصب کردم و یک سفارش برای تست انجام دادم و توی فاکتوری که به ایمیل ارسال میشود عنوان محصول درج نمیشود توی قالب قبلی همچین مشکلی نبود . لطفا راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Armin_72 ارسال شده در آبان 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2017 نسخه موبایل قالب مینا متاسفانه خیلی سادس و یه سری امکانات نسخه دسکتاپ قالب را نداره. آیا امکانش هست در نسخه ی موبایل آیکون ها و اسلایدر ها نشان داده بشه؟ از طریق بازخوردی که از مشتریان سایت گرفتم متوجه شدم کاربری نسخه ی موبایل واسشون سخته. آدرس سایت: parsigol.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در آبان 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2017 سلام خدمت دوستان من از قالب مینا استفاده می کنم چطوری میشه رنگ بک گراند این قالب را از توی کد یا تنظیمات عوض کرد الان یک حالت طوسی به سفید هستش که توی اسکرول کردن نمای بدی به بیننده میده می خوام یک رنگ طوسی یا هر رنگ دیگه ای به صورت ثابت باشه و حالت طرح نداشته باشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در آبان 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2017 سلام خدمت دوستان من از قالب مینا استفاده می کنم چطوری میشه رنگ بک گراند این قالب را از توی کد یا تنظیمات عوض کرد الان یک حالت طوسی به سفید هستش که توی اسکرول کردن نمای بدی به بیننده میده می خوام یک رنگ طوسی یا هر رنگ دیگه ای به صورت ثابت باشه و حالت طرح نداشته باشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در آبان 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2017 سلام واقعا کسی نیست یه جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2017 از طریق تیکت با پشتیبان قالبتون در ارتباط باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در آبان 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2017 از طریق تیکت با پشتیبان قالبتون در ارتباط باشید سلام جالب اینجاست که توی تیکت میگید انجمن و توی انجمن میگید تیکت لطفا کمک بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2017 سلام دوست عزیز امکان تغییر رنگ بکگراند قالب از طریق تنظیمات قالب امکان پذیر نیست. از طریق کدنویسی میتونید اینکارو انجام بدید که باعث باطل شدن پشتیبانی قالب تون میشه. (منتظر پاسخ طراح قالب باشید.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2017 سلام جالب اینجاست که توی تیکت میگید انجمن و توی انجمن میگید تیکت لطفا کمک بفرمایید سوالات عمومی به انجمن ارجاع داده میشن. موارد مربوط به پشتیبانی و سوالات محصول خریداری شده تون رو میتونید از بخش تیکت پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majids ارسال شده در دی 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2017 سلام. میخواستم این قالب را خرید کنم دوتا مشکل هست، الف : - داخل صفحات داخلی توضیحات محصول، در بخش "محصولات مشابه این محصول" درصد تخفیف را نمایش نمیده. و این بند از شرایط و قوانین خرید ب: - قالب های عمومی که در بازارچه فروخته میشوند ، به هیچ وجه قابلیت شخصی سازی نداشته و مشتری حق ویرایش کد های قالب را ندارد .در صورت دستکاری کد های قالب یا تغییرات در کد های قالب ، پشتیبانی قالب باطل می گردد . مورد الف قابل حل هست؟ داخل بخش محصولات مشابه چرا درصد تخفیف نمایش داده نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2017 درصد تخفیف فقط در لیست محصولات نمایش داده میشود . در ضمن پیشنهاد میکنم از قالب های جدیدتر خریداری کنید . قالب های جدید بروزتر و سازگارتر با نسخه های آینده پرستاشاپ هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majids ارسال شده در دی 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2017 با تشکر. قالب های جدید زیاد جالب نیستن. از طرفی برای سایت تخفیفی میخوام که این جذابتر هست. اگر قالب خاصی از نوع تخفیف گروهی دارید لطفا معرفی کنین. و همچنین فرم خرید سایت زیر به صورت مجزا نصب شده روی این قالب؟ یا جزو امکانات خود قالب هست؟ pishgamnegar . com اگر ماژول خاصی هست لطفا لینک یا توضیحات ماژول را بفرمایید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majids ارسال شده در دی 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2017 پس کو پشتیبانی حاجی؟ قبل از خرید جواب نمیدین، بعد از خرید پشتیبانی میدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2017 سلام اعمال تخفیف به محصولات جز امکانات پیش فرض پرستاشاپ هست. که با استفاده از قوانین سبد خرید، در هنگام پرداخت تخفیف به حساب مشتری اعمال میشه. و یا میتونید به هر محصولی که بخواید تخفیف بدید فرم خرید بصورت دمو هست، در این سایت یا شخصی سازی انجام شده و یا از ماژول مجزایی استفاده میکنند. ما ماژولی برای سبد خرید نداریم. میتونید در سایت های دیگه برای این مورد جستجو کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majids ارسال شده در بهمن 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2017 با سلام و عرض احترام. با توجه به اینکه قالب مینا از سیستم کش استفاده میکنه، اگر در ماژولی، مثل ماژول پرداخت انلاین pay تغییرات متنی و یا استایل داخل خود فایل های ماژول انجام بشه دیگه روی سایت تغییرات نمایش داده نمیشه و به همون حالت قبل نمایش میده. این به چه صورت هست؟ بخوایم تغییرات جدید نمایش داده بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2017 سلام از منو پارامتر های پیشرفته >> کارایی کش پرستاتون رو پاک کنید، کش مرورگرتون(ctrl + F5) رو هم پاک کنید و یا با مرورگر دیگه ای تست کنید ببینید تغییراتتون اعمال میشه. واکنش ها : majids 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majids ارسال شده در بهمن 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 با سلام مجدد و تشکر. 1 - داخل صفحه محصول گزینه " با خرید این محصول 367 تومان تخفیف در خرید بعدی خواهید گرفت" را چطوری باید غیر فعال کرد؟ 2- گزینه لایک کامنت های دیگر کاربران در بخش کامنت ها غیر فعال هست، به چه صورت باید فعال بشه؟ 3- وقتی URL آشنا فعال هست، تصاویر محصولات نمایش داده نمیشه. این مشکل را چطوری برطرف کنم؟؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 لطفا برای دریافت پشتیبانی تیکت بزنید ، تاپیک قالب فقط برای موارد کلی و اطلاع رسانی هست با تشکر واکنش ها : majids 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Armin_72 ارسال شده در فروردین 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2018 چرا قالب بروزرسانی نمیشه؟ نسخه موبایلش خیلی میتونه بهتر باشه چون الان خیلی کم و کاست داره. خیلی موارد در نسخه کامل قالب وجود داره از جمله آیکون شاخه ها و اسلایدر که تو نسخه موبایل نیست واکنش ها : Armin_72 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hanrihelen ارسال شده در اردیبهشت 2، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2018 سلام قالب خوبی بود پسندیدم حتما تو پروژه بعدیمون از همین قالب استفاده میکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ArzaanGift ارسال شده در اردیبهشت 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2018 من تویه تم مینا قسمت حساب کاربری در فوتر رو یک بار غیرفعال کردم و مجدد که فعالش کردم http://uupload.ir/files/cg36_11.jpg فوتر سایتم این شکلی شده و اون لینکهاش رفته پایین! http://uupload.ir/files/v3yv_22.jpg این هم لینک وب سایتم https://arzaangift.com/ باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2018 سلاممیتونید تیکت بزنید تا براتون بررسی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atena_mahdian ارسال شده در مهر 2، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2018 سلام وقت بخیر تو قالب مینا اون عکس های مربوط به شاخه بالا رو چطوری میتونم اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .