adminsystem ارسال شده در اسفند 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 سلام چجوری میشه برای محصولات کاتالوگ ایجاد کرد مثل این عکس زیر http://s3.picofile.com/file/8228994750/100.JPGلطفا اگه مشیه یه آموزش کامل و دقیق بزارید که همه بتونن استفاده کنن 2- بعد آیا این قسمت کلا برای همه نوع محصولات یکی هستن ؟ مثلا میشه کاری کرد که برای محصولات دیجیتال یک سری خاص رو نشون بده و برای مثلا پوشاک هم یک سری دیگه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kala59 ارسال شده در اسفند 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 سلام ماژول ها - بخش ناوبری لایه ایافزودن قالب جدید رو بزنیددر مورد سوال دوم هم بله میشه واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در اسفند 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 سلام ماژول ها - بخش ناوبری لایه ایافزودن قالب جدید رو بزنیددر مورد سوال دوم هم بله میشه ممنون 1- چجوری این قسمت که علامت زدم رو خودم بسازم .؟ یعنی میشه بهش قابلیت های جدیدی مثل این هایی که علامت زدم اضافه کنم ؟ یا این که نه اینا موقع ایجاد قالب ساخته میشن ؟ 2- آیا اینا ثابت هستن و من فقط میتونم فعال و غیر فعال کنم ؟http://s6.picofile.com/file/8229012384/Untitled_1.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kala59 ارسال شده در اسفند 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 توی ویژگی هات اضافه کن بعد بیا توی این قسمت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2015 ازبخش کاتالوگ / ویژگی ها میتونید این موارد رو اضافه کنید ، سپس اگه به ماژول ناوبری لایه ای ( جستجوی لایه ای ) مراجعه کنید مشاهده میکنید که به اونجا نیز اضافه شدن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در اسفند 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2015 ازبخش کاتالوگ / ویژگی ها میتونید این موارد رو اضافه کنید ، سپس اگه به ماژول ناوبری لایه ای ( جستجوی لایه ای ) مراجعه کنید مشاهده میکنید که به اونجا نیز اضافه شدن . ممنون آقا بهمن یه ویژکی به اسم دوستام (البته آزمایشی ) ایجاد کردم بعد رفتم قسمت ناوبری ، و طبق گفته شما اونجا هم نشون داد ویژگی دوستام رو . و فعالش کردم حالا چجوری میشه کاری کرد که وقتی کاربر تو سایت روی دست بندی کلیک کرد این قسمت دوستام هم در قسمت کاتالوگ نشون دده بشه ؟ در کل من قسمت دوستام رو فعال کردم ولی تو کاتالوگ نشون نداد .اینم عکسش http://s3.picofile.com/file/8229283692/30.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2015 یک یا چند محصول اون شاخه باید دارای ویژگی که تعریف کردید باشند واکنش ها : B.A.H.M.A.N و adminsystem 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در اسفند 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 یک یا چند محصول اون شاخه باید دارای ویژگی که تعریف کردید باشندممنون یه سوال این اعداد جلوی هر ویژگی برای چی هستن ؟ نشون دهند تعداد محصولات موجود در اون ویژگی هستن ؟مثالجلوی سفید عدد 1 جلوی سیاه عدد 2 جلوی نارنجی 1 آبی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 ممنون یه سوال این اعداد جلوی هر ویژگی برای چی هستن ؟ نشون دهند تعداد محصولات موجود در اون ویژگی هستن ؟مثالجلوی سفید عدد 1 جلوی سیاه عدد 2 جلوی نارنجی 1 آبی 2 بله.تعداد محصولات رو برای اوون ویژگی نشون میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .