omid.in ارسال شده در اسفند 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 با درود .این عکسهای اسلایدر صفحه اصلی را اندازه هاشا هرچی میزارم بازم فیت نمیشه و کناره هاش سفیده . چکارش کنم ؟Mehranpaper.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 با درود .این عکسهای اسلایدر صفحه اصلی را اندازه هاشا هرچی میزارم بازم فیت نمیشه و کناره هاش سفیده . چکارش کنم ؟Mehranpaper.ir سلام.سایز تصویراسلایدری که توی دمو بود رو ببینید چنده و سایز تصاویرتون رو به اون مقادیر تغییر بدید. که فک میکنم سایزش این باشه: height=310width=886 واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 تصاویر به نظر تا اندازه زیادی درست میاد البته من به تجربه متوجه شدم ممکنه گاهی مربوط به رزولیشن ویندوز باشه. تجربه ی شخصی من نشون داده که یا باید رزولیشن بالا باشه یا اگر پایین هست باید مرورگر بزرگنماییش روی 80% باشه (مانیتورم قدیمی هست ممکنه مشکل از اینجا باشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 یه عکستون یه اندازه ، عکس دیگه یه اندازه دیگه ، اینجوری فیت نمیشه ، همه عکساتون باید هم شکل و هم سایز باشن . سایزشون هم باید سایز موجود در دمو باشه واکنش ها : nasimparsi و mahdi3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid.in ارسال شده در اسفند 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 یه عکستون یه اندازه ، عکس دیگه یه اندازه دیگه ، اینجوری فیت نمیشه ، همه عکساتون باید هم شکل و هم سایز باشن . سایزشون هم باید سایز موجود در دمو بلی درست گردیددرست گردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .