دانوش ارسال شده در تیر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 سلام به دوستان عزیز پرستا شاپی و با عرض تبریک دوباره عید به همه شما عزیزان. یکی از عیدیهای وعده داده شده برای شما عزیزان ماژول هموار بود که آمادهی انتشار شده و از انتهای همین مطلب میتونید دانلود کنید و نصب کنید. امکانات ماژول: اتصال هموار به پرستا شاپ و ثبت کامل اطلاعات سفارش در هموارانجام تمام مراحل ثبت خرید در فروشگاه شمادارای حامل اختصاصی و هوشمندامکان پرداخت سفارش به صورت آنلاین و پرداخت در محل نکات مهم قبل از نصب: مهم: این ماژول فعلاً فقط با پرستاشاپ 1.4.6.2 سازگار است. اگر از نسخههای قبلی استفاده می:کنید آن را به 1.4.6.2 ارتقا دهید.فروشگاه باید در حالت خرید چند مرحلهای باشد.با این ماژول امکان خرید بصورت مهمان وجود نداره و مشتری باید حتماً ثبت نام کرده باشد.وزن محصولات باید بصورت گرم و قیمت به ریال تنظیم شده باشد. بعد از نصب این ماژول فروشگاه شما قالبیت استفاده برای غیر از هموار را از دست میدهدآموزش نصب در داخل خود ماژول و در در ادامه همین مطلب آورده شده است آموزش نصب: مرحله اول نصب:در برخي از مراحل، لازم است تا فايل هاي جديد جايگزين فايل هاي قبلي شوند، پيش از انجام اين کار، از فايل هاي موجود يک نسخه بر روي سيستم خود ذخيره کنيد. 1- از محتويات فايل زيپ، سه پوشه hamvarhamvarcarrierhamvarpaymentرا در دايرکتوري modules ،در مسير اصلي نصبِ پرستاشاپ کپي کنيد. 2- فايل هاي address.tpl و authentication.tpl را جايگزين فايل هاي هم نام خود در دايرکتوري themes\mythemeکنيد. mytheme نام قالب فروشگاه شماست ( قالب پيشفرض prestashop است). 3- فايل statesManagement.js را جايگزين فايل هم نام خود در مسيرthemes\mytheme\js\tools\کنيد. 4- پوشه blockcart را در مسير زير بريزيد (اگر دايرکتوري modules در مسير قالب شما وجود ندارد، آن را ايجاد کنيد)themes\mytheme\modules\ مرحله دوم نصب:از محيط مديريت پرستاشاپ وارد تَب «ماژول ها» شويد.از بخش «ارسال ها و حامل ها» ابتدا ماژول «هموار» را نصب و پيکربندي کنيد. سپس ماژول «سرويس ارسال هموار» را از همين بخش (ارسال ها و حامل ها) نصب کنيد.از بخش «پرداخت ها و درگاه ها» ماژول «پرداخت هموار» را نصب کنيد. از محيط مديريت پرستاشاپ وارد تَب «پرداخت» شويد.در بخش «محدوديت ارزها»، ماژول هموار را روي تومان و ريال محدود کنيد و تغييرات را ذخيره نماييد.در بخش «محدوديت گروه ها»، ماژول هموار را براي تمامي گروه ها انتخاب و ساير ماژول ها را غير فعال کنيد، تغييرات را ذخيره نماييد.در بخش «محدوديت کشور ها» ، کشور ايران را براي ماژول هموار انتخب و تغييرات را ذخيره کنيد. از محيط مديريت پرستاشاپ وارد تَب «حمل» شويد.بر روي زير منوي «واسطه هاي حمل» کليک کنيد.ابتدا از پايين صفحه ، حامل پيش فرض را يکي از چهار حالت pishtaz-online ,... قرار دهيد و تغييرات را ذخيره کنيد. سپس وضعيت ساير حمل کننده ها را غير فعال کنيد (يعني تنها چهار حمل کننده مربوط به ماژول فروتل فعال باشند!) توجه: بعد از نصب ماژول، واحد پولي روي تومان قرار مي گيرد، بهتر است از تَب «پرداخت»، زير منوي «واحد پول ها»، روي تومان کليک کنيد و «قالب» را روي آخرين حالت (0,000.00x) قرار دهيد. بعد از انجام مراحل بالا، به دايرکتوري \tools\smarty\compileو تمامي فايل ها، به جز فايل index.php را حذف کنيد. اين فايل ها، فايل هاي کَش شده قالب هست. نکاتی بعد از نصب: کد iso استانهای ایران را به هیچ عنوان تغییر ندهید.حاملهای تعریف شده را تغییر نداده و حامل جدید اضافه نکنید.روشهای پرداخت را تغییر نداده و روش جدید اضافه نکنید.وزن محصولات را حتما به گرم وارد کنید. با تشکر ویژه از:جناب آقای دومنجیری بابت کدنویسی ماژولشروین عزیز جهت هماهنگی شروع پروژه دانلود: hamvar_RC_1391.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 سلاممن چندتا سوال دارم ازین ماژول1- من برای ارسال سفارش در تهران از پیکی که خودم باهاش قرار داد بستم استفاده میکنم ، حالا اگه این ماژول رو نصب کنم حاملی که خودم ایجاد کردم باید حذف بشه؟2- امکان این وجود داره که قیمتها رو به صورت تومان وارد کنیم یا صددرصد باید ریال باشه؟3- ورژن پرستای من 1.4.4.1 هستش ، امکان استفادش وجود داره یا باید بدم که ماژول رو برام بازنویسی کنن؟ ممنونم از همه دوستان ---------------------پ.ن : بعد از کلنجارهای زیاد با ارسال مارکت و تماسهای پی در پی الان تصمیم گرفتم که سوئیچ کنم روی هموار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 1- این مورد رو امتحان نکردیم. میتونید امتحان کنید و فکر نمیکنم مشکلی باشه هرچند توصیه نمیشه.2- امکان پذیره. قیمت ها باید به تومان باشه. میتونید به ریال هم وارد کنید اما باید ضریب واحدها درست باشه و ماژول روی تومان محدود بشه3- میتونید به راحتی و با چند کلیک ارتقا بدید به 1.4.6.2. آموزش ارتقا در بخش آموزش انجمن موجوده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
virangar65 ارسال شده در تیر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 سلام با این ماژول امکان خرید بصورت مهمان وجود نداره و مشتری باید حتماً ثبت نام کرده باشد. نمی شه کاری کرد که بدون عضویت هم بشه خرید کرد؟من خودم به شخصه از فروشگاهی که عضویت بخواد خرید نمی کنم، فکر کنم سایر کاربران هم اینطوری باشن.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 در حال حاضر خیر http://www.google.com/uds/css/small-logo.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
virangar65 ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 در حال حاضر خیر یعنی امکانش هست به زدوی راه بیفته؟و اینکه می شه پرستا شاپ رو کاری کرد که سبد خرید نداشته باشه و فقط دکمه خرید پستی داشته باشه که لینک خرید پستی در صفحه جدید باز بشه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 بله به شرطی که خودتون دستی لینک خرید پستی رو در قسمت توضیحات کوتاه محصول وارد کنید.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi_7042 ارسال شده در شهریور 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2012 پوشه hamvar در فایل زیپ نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2012 فایل هایی که باید در فایل زیپ باشه ، پیوست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 اگر اشتباه نکنم نیازی به اون پوشه نیست.این آموزش از روی فروتل تغییر داده شده و احتمالن اشتباه هست.امتحان کنید و نتیجه رو بگید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amvv ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 سلام،من یه مشکلی دارم . با ماژول فروتر هم دقیقآ همین مشکل رو داشتم ولی چون اونجا تم کاستوم بودم فکر کردم مشکل از اونه... کلا از اول پرستاشاپ رو نصب کردم و رو تم اصلی هموار رو اومدم تست کنم باز دقیقآ به همون مشکل برخوردم. وقتی فولدر module ها رو کپی میکنم توی قسمت modules دیگه سایتم بالا نمیاد. رو local و با wamp نصب هستم. قسمت مدیریت مشکل ندارم ولی قسمت خود سایت یک صفحه کاملا سفید بدون هیچ اروری میاد. به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 دقيق بايد تمامي مراحل نصب رو با دقت انجام دهيدروي محلي شايد جواب ندهديباگ رو فعال كن ببين خطاش براي چيهنحوه فعال هم توي انجمن هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amvv ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 دقيق بايد تمامي مراحل نصب رو با دقت انجام دهيدروي محلي شايد جواب ندهديباگ رو فعال كن ببين خطاش براي چيهنحوه فعال هم توي انجمن هست مرسی توی debugging mode گذاشتم مشکل رو فهمیدم. توی extension های php یه extension به نام php_soap.dll رو باید include میکردم که مشکلم حل شد. مشکل به خاطر wamp بود دقیقآ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nsroook ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 1-امکانش هست که خرید به صورت یک مرحله ای باشه و حالت مهمان هم فعال باشه؟2-اگه واحد پول پیشفرض، تومان باشه مشکلی پیش نمیاد؟3-آیا این ماژول با ماژول زرین پال سازگار هست؟4-امکان پرداخت آنلاین یا فیش بانکی در این ماژول وجود داره؟ممنون از توجهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 1. خیر2. فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد به شرطی که در بخش پرداخت ماژول رو روی ارز خودش محدود کنید.3. خیر. فروشگاه شما فقط با هموار کار میکنه و مشتری نمیتونه تشخیص بده چه محصولی رو از کجا تهیه کنه4. فیش بانکی بی معنی است وقتی مشتری میتونه در محل پول رو پرداخت کنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nsroook ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 1- پس امکان پرداخت آنلاین به چه صورته؟2- من میخواستم هزینه ارسال برای خریدار رایگان باشه.یعنی وقتی مشتری به عنوان مثال 4000 تومان خرید میکنه فقط همون 4000 تومان رو بپردازه و هزینه پست رو هموار از اون 4000 تومان که از مشتری میگیره کم کنه.چه طور میتونم این رو در ماژول تنظیم کنم؟اصلا این امکان وجود داره؟با سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 خرید انلاین وصل میشید به درگاه انلاین هموارهزینه رو خود مازول حساب می کنه و این امکان براتون نیست به جز ویرایش خود ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nsroook ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 من ماژول هموار رو قدم به قدم نصب کردم.واحد پول پیش فرض هم تومانه.مراحل خرید به درستی انجام میشه و سفارش در پنل سایت هموار ثبت میشه و به ریال تبدیل میشه ولی یک خطا در مرحله آخر میده که تصویرشو پیوست می کنم.لطفا بگید این خطا مربوط به چی میشه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Doman ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 من ماژول هموار رو قدم به قدم نصب کردم.واحد پول پیش فرض هم تومانه.مراحل خرید به درستی انجام میشه و سفارش در پنل سایت هموار ثبت میشه و به ریال تبدیل میشه ولی یک خطا در مرحله آخر میده که تصویرشو پیوست می کنم.لطفا بگید این خطا مربوط به چی میشه؟ممنون پارامتر های ارسالی به هوک همخونی ندارند. باید کد ماژول بررسی بشه شما فعلن توی تنظیمات PHP (اگه دسترسی داری) نمایش وارنینگ رو غیر فعال کن تا حداقل ظاهر سایت اینطور آشفته نباشه اگه دسترسی به فایل php.ini هاست نداری می تونی کد زیر رو ابتدای همین فایل hamvarcarrier.php بزاری:error_reporting(E_ERROR); احتمالن دیگه پیامی نشون داده نمیشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 دیباگ رو خاموش کنیدconfig/config.inc.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 اگر از ساب دومين استفاده كرديد مشكل از ساب دومينتونه كه چون ماژول در كد نويسيش اين رو پيش بيني نكرده احتمالا با اين خطا روبرو مي شيد كه بايد ادرس سايتتون رو در ساب دومين ريدايركت كنيد تا با اين مشكل مواجه نشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nsroook ارسال شده در دی 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2012 سلام دوستانماژول همواری که در فروشگاهم نصب کردم با مشکلی مواجه شده است.هر مشتری فقط یک بار می تواند خرید کند (به صورت موفق همراه با کد رهگیری) ووقتی برای بار دوم خرید می کند تا مرحله تایید سفارش میرود و بعد از کلیک بر روی "تایید سفارش" یک صفحه سفید می آید ولی در پنل سایت هموار یک سفارش معلق ثبت می شود که نام محصول و قیمت ندارد.مشکل از ماژول هموار است یا از تنظیمات پرستاشاپ؟لطفا راهنمایی کنید.در صورت امکان نویسنده ماژول رو معرفی کنید و ایمیل ایشان را بنویسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2012 دوست خوبم دیباگ رو فعال کنید و ببینید در اون صفحه سفید چه خطایی میده؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nsroook ارسال شده در دی 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 سلامتم جدید مبارکهمن یه مشکل دیگه برام پیش اومده.بعد از اون خطا وقتی دوباره خواستم واردسایتم بشم کلا یه صفحه سفید اومد.ماژول هموار رو غیر فعال کردم مشکل حل شد.میشه ماژول هموار رو بدون از دست رفتن رکورد های دیتابیس حذف نصب و دوباره نصب کرد؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 كلا فكر كنم بايد دوباره ماژول ها براي 1.4.9 بهينه و كد نويسيش بازنگري بشه توسط جناب دومنجيري چون ماژول ها براي نسخه 1.4.6 ساخته شده و شايد روي نسخه جديد كار نكنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .