B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2015 سلام و دروددوستانی که نیاز به ماژول نماد دارن و میخوان نماد رو در ستون راست و یا چپ قرار بدن ، میتونن از ماژول زیر که قرار دادم استفاده کنن . کدی که نماد بهتون میده رو در کادر اول کپی کرده و ذخیره کنید و سپس به سایت نماد مراجعه کنید و کد تاییده ( متاتگ ) رو دریافت کرده و در کادر دوم وارد کرده و ذخیره نمایید . سه نوع ماژول پیوست شده است ، اولی در ستون راست و چپ نماد را نمایش میدهد و دومی به صورت شناور در سمت راست و پایین سایت ( برای فروشگاه هایی که ستون ندارند ) و سومی برای نمایش در فوتر می باشد mynamad.zipmynamad-float.zipmynamad-footer.zip واکنش ها : hamrah68، moghimi، brilliant و 33 نفر دیگر 36 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NOVINNEGAH_124 ارسال شده در فروردین 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 با سلام واحتراموب سایت من http://www.kharide20.comاست من قبلا نماد اطمینان را نصب کرده بودم وفعال بودشاخیرا غیر فعال شده است و با نماد مکاتبه کردم انها یک کد html به من دادن وگفتن در ماژولخودتان آن را جایگزین کد قبلی کنید.لطفا راهنمائی کنید به چه روشی این کاررا انجام دهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 همین ماژول جدید رو دانلود و نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 ماژول بروز شد ، مشکل ترجمه حل گردید ، دوباره دانلود کنید واکنش ها : siminbanou و warezone 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeghi20 ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 ماژول بروز شد ، مشکل ترجمه حل گردید ، دوباره دانلود کنید سلام بهمن جانمیشه یک کاری کرد که محل قرای گیری ماژول نماد، در ستون سمت راست بالاتر از ماژول های دیگر که در سمت راست قرار دارند انتقال پیدا کنه.مثلا بالاتر از ماژول محصولات جدید،محصولات بازدید شده و فروشگاه های ما قرار بگیریهاینم از آدرس سایت من awp.co.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 پرستاشاپ این قابلیت رو داره که ماژول ها رو جابجا کنید ، تعجب میکنم شما هنوز با این امکان پرستاشاپ اشنایی ندارید و یا استفاده نکردیدبه بخش ماژول ها / موقعیت ها برویددر این صفحه از سمت چپ ، روی ویرایش زنده کلیک نمایید ، صبر کنید تا سایت لود بشه کامل .حالا با ماوس نماد اعتماد رو بگیرید و بکشید بالاتر از بقیه ماژول ها و رها کنیدبعدش ذخیره رو بزنیدموفق باشید واکنش ها : tofigh، warezone، prestanode و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 با سلاممن mynamad-float رو نصب کردمسه تا سوال داشتم یکی اینگه میخوام بیاد سمت چپ صفحه و با درگ کردن در بخش نمایش زنده نشد که جا به جاش کنمدوم اینکه میخوام اون هدر طوسی رنگ بالا که توش نوشته "نماد اعتماد الکترونیک" کلا حذف بشهسوم اینکه اگه کادر دوم در پیکربندی که "کد تاییدیه نماد" هست خالی بمونه اشکالی داره؟ نماد کد دیگه ای برای تایید به من نداده متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2016 با سلاممن mynamad-float رو نصب کردمسه تا سوال داشتم یکی اینگه میخوام بیاد سمت چپ صفحه و با درگ کردن در بخش نمایش زنده نشد که جا به جاش کنمدوم اینکه میخوام اون هدر طوسی رنگ بالا که توش نوشته "نماد اعتماد الکترونیک" کلا حذف بشهسوم اینکه اگه کادر دوم در پیکربندی که "کد تاییدیه نماد" هست خالی بمونه اشکالی داره؟ نماد کد دیگه ای برای تایید به من نداده متشکرم مشکل اول و دوم من با جستجو در انجمن حل شدفایل mynamad.tpl رو اصلاح کردمleft رو به right تغییر دادمتگ <p> رو هم حذف کردم که هدر بالا حذف بشه ولی سوال سوم رو اگه راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkazhome ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 سلام دوستانمن کارهای نماد اعتماد را انجاو دادو و کد html دریافت کردمماژول فوق را هم نصب کردمولی برای این ماژول قسمت "کد تاییدیه نماد" چیزی به من داده نشده،فقط "کد اصلی نماد" را وارد میکنم"کد تاییدیه نماد" که توضیح هم دارد "برای تایید نماد اعتماد ، کدی شبیه <meta name="enamad" content="300044712"/> به شما داده شده است ، آن را در این کادر وارد کنید"خالی ذخیره میکنم چیزی رو فروشگاه نشان نمیدهد لطفا راهنمایی کنید ممنون واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_4512 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلام دوستانمن کارهای نماد اعتماد را انجاو دادو و کد html دریافت کردمماژول فوق را هم نصب کردمولی برای این ماژول قسمت "کد تاییدیه نماد" چیزی به من داده نشده،فقط "کد اصلی نماد" را وارد میکنم"کد تاییدیه نماد" که توضیح هم دارد "برای تایید نماد اعتماد ، کدی شبیه <meta name="enamad" content="300044712"/> به شما داده شده است ، آن را در این کادر وارد کنید"خالی ذخیره میکنم چیزی رو فروشگاه نشان نمیدهد لطفا راهنمایی کنید ممنونمنم دقیقا همین مشکل رو دارمکد تاییدیه نماد چیه دیگه؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 قالب من پارمیس هست و تو قسمت مدیریت قالب گزینه اینماد رو داره.تو بخش ماژول ها نماد و namad سرچ کردم اما هیچ ماژولی نیاورد که بتونم پاکش کنم. تو هاستم گشتم اما نتونستم پیدا کنمچکار باید کنم که اطلاعات قبلی پاک بشه و بتونم کد نماد جدید رو بزارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezasj ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 سلاماین ماژول شناور فقط وقتی نماد رو نشون مشده که ستون فعال باشه وقتی ستون رو برمیدارم دیگه نماد رو نشون نمیده. باید شکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pop_0098 ارسال شده در خرداد 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2016 برای من راحت و بدون درد سر لود شدبرای اونایی که کش کردن فروشگاه شون را کش را غیر فعال کنید تا ماژول جدید نماش داده بشهدوست عزیزی بالا پرسیده نمیتونه ماژول را پیدا کنه حذف کنه اسمش به فارسی هست نماد اعتماد باید جستجو کنیدراخر باید تشکر کنم از مدیرت برای این ماژولولی من بدون این که متا تگ نماد که نوشته شده بود در ماژول نمادبرای تایید نماد اعتماد ، کدی شبیه <meta name="enamad" content="300044712"/> به شما داده شده است ، آن را در این کادر وارد کنیدرا ندارم یعنی تایید نهایی رسیده و دوباره من تمدید شد نمادم و این کد را نداره تو روش جدید نماد اعتماد من فکر میکنمچون همون کد html جدید نماد را تو جعبهکد اصلی نمادوارد کردم و راحت لود شد مشکلی نداره یعنی ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2016 سلاماین ماژول شناور فقط وقتی نماد رو نشون مشده که ستون فعال باشه وقتی ستون رو برمیدارم دیگه نماد رو نشون نمیده. باید شکار کنمچنین چیزی نمیتونه باشه ، شاید شما قبلا دانلود کردین ، ماژول تو هدر هوک میشه و ربطی به ستون ها نداره وارد کردم و راحت لود شد مشکلی نداره یعنی ؟با تشکرنه مشکلی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghamnadaram ارسال شده در خرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2016 با سلام سایت نماد در سامانه جدید فقط یه کد میده و دیگه هیچپیغام سایت نماد اعتماد هم اینا میگه : جهت درج نماد در وب سایت، کافی است کد html زیر را در بخشی که مایلید نماد اعتماد به نمایش دربیاید، قرار دهید. در صورتی که ماژول الان داره میگه دو تا کد وارد کنید ما اون کد دوم را نداریم یعنی در سامانه جدید سایت نماد چنین چیزی دیگر ارایه نمیشود. تکلیف چیه .قیمت زنده طلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2016 مهم نیست ، فقط کد اول رو وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghamnadaram ارسال شده در خرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2016 مهم نیست ، فقط کد اول رو وارد کنید اوکی در هر حالتی که بگید امتحان کردیم ولی یه صفحه سفید میاد گوشه سایت و هیچ نمادی هم نمایش داده نمیشه میشه یه نگاه به سایت بندازید بگید عیب کار از چیست ؟ ممنون. واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghamnadaram ارسال شده در خرداد 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2016 مهم نیست ، فقط کد اول رو وارد کنید اوکی در هر حالتی که بگید امتحان کردیم ولی یه صفحه سفید میاد گوشه سایت و هیچ نمادی هم نمایش داده نمیشه میشه یه نگاه به سایت بندازید بگید عیب کار از چیست ؟ ممنون. واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghamnadaram ارسال شده در خرداد 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2016 سلام اگه ممکنه روش نمایش لوگوی سایت ساماندهی یا همان نماد ساماندهی را هم اعلام بفرمایید. قیمت طلا واکنش ها : [email protected] و rahha 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghamnadaram ارسال شده در تیر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2016 کسی نیست مشکل ما را حل کنه . نماد اعتماد نمایش داده نمیشه علت چیه ؟ با کی باید مشورت کرد ؟ فردی هست راهنمایی کنه ؟ سایت طلا کاران واکنش ها : [email protected] و rahha 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2016 با سلام و تشکر بابت بروز رسانی ماژول اگر امکانش هست ماژولی که بصورت ثابت گوشه صفحه نمایش داده میشه رو ریسپانسیو کنین خیلی بهتر هست... رو نسخه های موبایل زیاد جالب نیست. با توجه به اینکه درصد قابل توجهی از کاربرا از طریق تبلت و.موبایل وب گردی میکنن ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2016 پیشنهادتون چیه ؟ به چه شکل بشه مثلا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در تیر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2016 مثلاً تو صفحات موبایل خیلی کوچک تر باشه عکس نماد،نوشته نماد هم که زیر عکس تعبیه شده تو موبایل ها نباشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza914 ارسال شده در مرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2016 با سلام.ماژول inamadرا از قسمت ماژولها دانلود و سپس نصب کردم ولی در پیکربندی این ماژول جایی برای گذاشتن کد گرفته شده از نماد نیست.اگر فایل رو اشتباهی دانلود کردم لطفا لینک صحیح آن را برام در این تابیک قرار دهید.اگر که بعد از نصب قالب بایستی در هاست فایلی را ویرایش کنم بگید که کدوم فایل و در کدام قسمت آن باید کد را paste کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza914 ارسال شده در مرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2016 با تشکر.فایلهای پیوستی توسط ادمین در این پست رو نصب کردم مشکل حل شد.لطفا فایل موجود در قسمت ماژولها رو نیز آپدیت بفرمائید.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .