omid مهمان ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 دروددوستان یه نگاهی به فروشگـــــاه من بندازیدیه مشکلی دو روزه پیش اومده.البته شایدم بیشتر ولی من تازه متوجه شدممشکل اینه که مثلا وقتی اضافه به سبد خرید رو میزنی یا مستقیم به صفحه خرید میره یا به صورت عادی اضافه میشه به سبد به نظرتون مشکل از چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 من که تست کردم مشکلی نداشت.اضافه میشه به سبد خرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 من که تست کردم مشکلی نداشت.اضافه میشه به سبد خرید. بله دوست من مشکل خاصی ندارهمشکلش فقط اینه که گاهی به صورت ای جکس محصول به سبد اضافه نمیشه و وقتی دکمه ی اضافه به سبد رو بزنی همون لحظه وارد فرم خرید میشه!!برای خودم عجیبه که چرا اینجوری میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 تغييرات ناسازگاري كه داديد براي فرم خريد و يا ماژولي ناسازگار ... مشكل ايجاد كردند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 تغييرات ناسازگاري كه داديد براي فرم خريد و يا ماژولي ناسازگار ... مشكل ايجاد كردند همینش برام عجیبهمن چند وقتی هست که با سیستم کاری نداشتم جز اضافه کردن محصولنمیدونم چرا به این صورت در اومده!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 دوست عزیز من مشکلی نمی بینم توی فروشگاهتون ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 فروشگاهتون سالمه. شاید از کش مرورگرتون باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 براي اطيمينان منم چيزي مشاهده نكردم در اين مورد مرورگر ff 11 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 دوستان سپاس به خاطر چک کردنبه نظر میرسه مشکل برطرف شدهچند وقت پیش هم یه تغیراتی توی قالبم به وجود اومده بود با اینکه خودم کاری نکرده بوم اما بازم خود به خود درست شدنمیدونم شایدم فروشگاهم جن داره به هر حال سپاس از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 یه مشکلی که فروشگاه شما داره هنگامی که به عنوان مهمان مراحل خرید رو دنبال میکنم با انتخاب دروازه پرداخت زرین پال یهو پرت میشم صفخه اول.البته مشکل فروشگاه شما نیست من هم همین مشکل رو دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 یه مشکلی که فروشگاه شما داره هنگامی که به عنوان مهمان مراحل خرید رو دنبال میکنم با انتخاب دروازه پرداخت زرین پال یهو پرت میشم صفخه اول.البته مشکل فروشگاه شما نیست من هم همین مشکل رو دارم.آره دوست من این مشکل هم تو فرشگاه ها پیش اومده و من هم نمیدونم مشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 یه مشکلی که فروشگاه شما داره هنگامی که به عنوان مهمان مراحل خرید رو دنبال میکنم با انتخاب دروازه پرداخت زرین پال یهو پرت میشم صفخه اول.البته مشکل فروشگاه شما نیست من هم همین مشکل رو دارم. منم دقیقا همین مشکل رو دارموقتی کاربر مهمان خرید انجام میده، مرحله پرداخت زرین پال، کاربر پرت میشه به صفحه لاگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 احتمال داره از ماژول زرین پال باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در تیر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2012 احتمال داره از ماژول زرین پال باشه تا قبل از این به خوبی کار می کردالان نمیدونم چه اتفاقی افتادهموضوع رو تیکت کردممنتظر جوابم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 اگه این این مشکل رو حل کردین به ما هم اطلاع بدید.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 سلام دوبارهاین مشکل انگار فقط در صورتی رخ میده که بصورت مهمان خرید کنیم.کسی از مدیران میتونه راهنمایی کنه ماهارو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .