saxon ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 من بعد از نصب ماژول زرین پال با خطای منفی 2 برمیخورم میدونم مشکل از وب سرویسه ولی نمیدونم چطوری مشکلو حل کنمیعنی باید هاست رو عوض کنم؟من الان از میهن وب هاست استفاده میکنملطفا یه راه حل بدبد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 دوست عزیز ایپی رو اشتباه وارد کرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saxon ارسال شده در تیر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 test_ip.phpرو آپ کردم بعدشم اپی گرفتماز آی پی مطمئنم فقط نمیدونم چرا زرین پال با ما راه نمیادنمیتونه مشکل دیگه ای داشته باشه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 من خودم این مشکل رو داشتم دامینتون اد - ان که نیست روی هاست؟شما یه بار با استفاده از سایت های whois هم ایپی رو با ایپی که فایل میده چک کن ببین مغایرت نداشته باشه مخصوصا بلوک اخر ایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saxon ارسال شده در تیر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 نه اد آن نیستwhoisگرفتم فقط بلوک آخر فرق داشتچقدر زمان میبره تا آی پی تو زرین پال ثبت بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 در پنل زرین پال در بخش درگاه ها میتونید مشخصات درگاه از جمله IP رو ببینید. مطمئن بشید که IP درست تنظیم شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 اگر از IP اطمينان داريد ببينيد در صفحه اول كنترل پنلتون در ذرين پال سطح كاربريتون چيه ؟ سطح تاييد کاربری:تاييد نقره ای اگه نيست بررسي كنيد و با اعلام و زدن تيكت و اعلام كد خطا موضوع رو بررسي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saxon ارسال شده در تیر 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2012 من سطح تاییدم نقره ایهدرگاه موجود در آیپی با درگاهی که وارد کردم یکیهدرواقع هیچ کاری نمونده که بکنممن آیپیم با آیپیی که whois میگیرم بلوک آخرش فرق دارهآقای sirramin شما چطوری این مشکلو برای خودتون حل کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در تیر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2012 خوب ایپی رو تغییر بده ببین مشکل حل میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saxon ارسال شده در تیر 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 تغییر دادم ولی بازم درست نشدبه زرین پال تیکت فرستادم گفت کاری از دستشون برنمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 من احتمال میدم مشکل شما از ip نیست.آیپی اول که از طریق فایل تست آیپی زرین پال گرفتید رو قرار بدید و سایر اطلاعات رو چک کنیدوجود یک نقطه یا یک فضای اضافه خالی قبل یا بعد از کدها میتونه باعث این مشکل بشه.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saxon ارسال شده در تیر 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 مشکل من که حل نشد ولی بازم ازتون ممنونم بابت وقتی که گذاشتید----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------بالاخره با پیگیری مشکل حل شدمشکل از مرچنت کدی بود که خود زرین پال داده بود----------خودشون کد مرچنت رو اصلاح کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .