mahdimahdi58 ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلامبرای حذف عنوان پرستاشاپ در آخر ایمیلها رفتم به منوی بومی سازی-> ترجمه ها ، وقتی منوی ترجمه های قالب رایانامه رو انتخاب می کنم و قالب نایسشاپ با زبان فارسی، بعد از فشردن کلید اصلاح، کنار قسمت "رایانامه های هسته ای" عدد 67 رو نوشته ولی وقتی کلیکش میکنم دوتا بیشتر باز نمیکنه. لطفا راهنمایی کنید.لازم به ذکره که بگم اولش نشون میداد ولی فکر کنم توی همون منو کلید "اضافه یا به روز کردن زبان" رو زده بودم اینجوری شده. برای نمایش متن همه ایمیها جهت ویرایش ، باید چیکار کنم؟ تصویر صفحه مشکل دار آنلاینتصویر صفحه صحیح لوکال که قبلا هم آنلاینش همینجوری بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 قالب رو انتخاب نکنید ، بدون انتخاب قالب به ترجمه بروید واکنش ها : tofighsob 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofighsob ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلاموقتی من ایمیلی را از سایت من برای مشتری میره زیرش پرستاشاپ مینویسه لطفا کمک کنید 2- ادرس سایتم روبرای کسی تو تلگرام میفرستم باز پرستاشاپ مینویسهچطوری میشه حذف کردممنون میشم کمک کنید مرسیکمی ابتدای شرح بدین مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdimahdi58 ارسال شده در فروردین 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 قالب رو انتخاب نکنید ، بدون انتخاب قالب به ترجمه برویدبرا قالب پیش فرض هم همینطوره. توی لوکال هم با به روز رسانی و یا افزودن زبان جدید، بعد از اعمال زبان این اتفاق میافته. موندم مشکل کجاست. فکر کنم مشکل از تغییر کدها بعد از به روز رسانی یا افزودن زبان باشه. واکنش ها : mahdimahdi58 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdimahdi58 ارسال شده در فروردین 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلاموقتی من ایمیلی را از سایت من برای مشتری میره زیرش پرستاشاپ مینویسه لطفا کمک کنید 2- ادرس سایتم روبرای کسی تو تلگرام میفرستم باز پرستاشاپ مینویسهچطوری میشه حذف کردممنون میشم کمک کنید مرسیکمی ابتدای شرح بدین مرسیبرو به منوی (بومی سازی-> ترجمه ها) بعد از بخش اصلاح ترجمه ها (بخش اولی) در قسمت کشویی نوع ترجمه انتخاب کن ( ترجمه های قالب رایانامه) بعد زبان فارسی رو از کشوی انتخاب زبان، انتخاب کن و کلید (اصلاح) رو بزن.حالا توی قسمت (رایانامه های هسته ای) تمام متن ایمیلهایی که ارسال میشه آماده ی ویرایشه. روی هر قسمت کلیک کن تا کشوی اصلاحاتش باز شه.نکته اینکه سه حالت 1-نمایش html 2- ویرایش html و 3-ویرایش متنی داره که حالت 2 و 3 قابل ویرایش اند. واکنش ها : tofighsob و asasoal 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .