دانوش ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 چیزی که من دارم میبینم اینه که سایت شما در بعضی بخشها دارای یک علامت - بعد از آدرس سایت هست. علت این مشکل چی هست؟شما یه سر به تنظیمات url و سئو بزنید و همه چیز رو بررسی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 چیزی که من دارم میبینم اینه که سایت شما در بعضی بخشها دارای یک علامت - بعد از آدرس سایت هست. علت این مشکل چی هست؟شما یه سر به تنظیمات url و سئو بزنید و همه چیز رو بررسی کنید.موقع ثبت محصول داخل URL هوشمند: وقتي فاصله ميدم اين علامت - مياد ولي لينكهاي ديگه رو نميدونم اين كه ميگين توي كدوم مسيره توي تنظيمات من نميبينم هم چين چيزي رومنظورتون برچسبهاي متا هست ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 بله برچسب های متا همون url و سئو هست (ترجمه از نسخه 1.3 به ارث رسیده)این بخش در سایت شما دارای اشکال هست. ممکنه به علت ارتقا باشه یا استفاده از کلمات فارسی در لینک آشنااین بخش در حالت کلی به شکل زیر هست: --شناسه - صفحه - عنوان - لینک آشنا 1 404.php خطاي 404 page-not-found 2 best-sales.php پر فروش ترين ها best-sales 3 contact-form.php ارتباط با ما contact-us 4 index.php 5 manufacturer.php توليد کنندگان manufacturers 6 new-products.php محصولات جديد new-products 7 password.php فراموشي پسورد password-recovery 8 prices-drop.php کاهش قيمت ها prices-drop 9 sitemap.php نقشه ي سايت sitemap 10 supplier.php توزيع کنندگان supplier 11 address.php آدرس address 12 addresses.php آدرسها addresses 13 authentication.php تصديق authentication 14 cart.php سبد خريد cart 15 discount.php تخفيف discount 16 history.php سوابق سفارش order-history 17 identity.php هويت identity 18 my-account.php حساب من my-account 19 order-follow.php پيگيري سفارش order-follow 20 order-slip.php رسيد سفارش order-slip 21 order.php سفارش order 22 search.php جستجو search 23 stores.php مغازه ها stores 24 order-opc.php سفارش quick-order 25 guest-tracking.php راهنمای مهمان guest-tracking نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 آقا من بعد از بروز رساني به يك مشكل جالب بر خورد كردم وقتي داخل لينك شاخه ها روي شماره صفحات كليك ميكنيد به جاي اينكه بره تو صفه مربوطه ميره توي لينك http://www.piltanshop.com/-?n=50&p=2كه مربوط به فراهم كننده ها استالبه اين مشكل با كليك روي لينك توليد كننده هام داشتم ولي وقتي عكس توليد كننده گذاشتم و كد رو اديت كردم اون قسمت درست شدكسي اين مشكل رو داشته؟ يه چيز ديگه هم اينكه وقتي چيد مان رو بر اساس قسمت يا حروف الفبا هم ميخواي انتخاب كني بازم همين اتفاق مي افته وقتي كه تيك لينك آشنا رو بر ميدارم فكر ميكنم درست ميشه و ديگه مشكلي نداره ولي توي صفحه مديريت اختار لينك آشنا ميادو بلوك يك شروع خوب بر ميگرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 اگر این مشکل رو فقط در شاخهها دارید باید بگم لینکهای آشنای شاخههاتون مشکل داره. یک بار در ویرایش هر شاخه این موضوع رو چک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .