nonokh ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 سلاممن فروشگاهم رو راه انداختم مدت 3 ماه اما آمار که تو منوی ادمینی - امار کلا خالیه و هیچ اطلاعاتی رو نشون نمیده حتی گوگل انالیز و بقیه کار هارو هم کردم اما فایده ای نداشتکسی میتونه کمکم کنه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 توی پیشخوان یک بخشی هست که دکمه ی آزمایشی بودن آمار هست. اون رو زدین که از حالت آزمایشی بیرون بیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در تیر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2016 با سلام دوستان آماری که در پیشخوان نشون میده با زدن دکمه رفش بالاش هر دفعه یکسری امار اشتباه و الکی رو نشون میده.من سایتم هنوز تازه نصب شده می گه 40 نفر انلاین هستممشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در تیر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2016 سلام دوستاناین انجمن همیشه اینجوری پشتیبانی می کنه.من 2 تا پست دادم هیچکس جوابی نمیده!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2016 پاسخ سوال شما تو دو پست بالاتر وجود داره ، انجمن که پشتیبانی نمیکنه ، انجمن برای تبادل اطلاعات کاربران هست . واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .