m0stafa ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 با سلام من میخواستم منوی jbx_menu را راست چین کنم ، حالا فارسی هم نشد عیبی نداره میشه یکی منو راهنمایی کنه ؟!!!البته میدونم فارسیش هست ، این مدل همراه با قالب عرضه شده که باهاش تنظیم شده ولی نسخه فارسی این منو با قالب جور در نمیاد با تشکرلینک سایتم که ببینید www.novin-pardaz.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2012 از آموزش راست چین سازی قالب که در انجمن هست استفاده کنید.برای ماژول هم کاربرد داره.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2012 با تشکر از دوست عزیز من ک تو سایت نگاه کردم ، راست چین سازی قالب رو دیدم ولی خیلی سخت ب نظر میاد من برنامه نویسی بلد نیستم سر در نیاوردممیشه ی راهنمایی ساده تر بکنید ؟!اگه میشد بهم بگید که کدوم فایل نسخه فارسیه این ماژول رو با نسخه انگلیسیش عوض کرد خیلی خوب میشد ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2012 دوست عزیز راست چین سازی در فایل css انجام میشه. اگر ماژول این فایل رو نداره 2 حالت دارهیا از css قالب استفاده میکنه و یا داخل فایل tpl انجام شده.این کارها برنامه نویسی نیست. ویرایش هست که ساده هم هست. آموزش هم وجود داره. از یک جایی شروع کنید اگر موفق نشدید میتونید همه چیو سر جای اولش برگردونید و از یک نفر دیگه کمک بگیرید تا شخصاً براتون ویرایش کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2012 بچه ها ورژن های قبلی jbx_menu یه مشکلی داشت اونم اینکه روشنایی منو ثابت بود کسی میتونه این ورژن جدید که این مشکل توش حل شده را فارسی کنه؟jbx_menu2.8.5 jbx_menu-2.8.5.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2012 با سلام دوستان مشکل حل شد تو خط 43 فایل superfish-modified.css مقدار float رو فقط باید right قرار بدی اونوقت منو راست چین میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2012 موضوعات ادغام شدند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khoozestan ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 دوستان این ماژول یک مشکلی داره. اول اینکه منوی اون یا همون پنجره اون به سمت راست باز میشه و آیکون بازشو هم به سمت راست اشاره داره بنابراین سمت راست قالب نمیشه گذاشتش و ار اونجایی که در زبان فارسی ما از راست به چپ شروع میکنیم این منو قانونا باید به چپ باز بشه. چیکارش میشه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 من اینو حل کردم الانم مشکل نداره اما نتونستم اپلود کنم تو انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khoozestan ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 به هر حال یک طور قرار بدین تا دیگران هم بتونن استفاده کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 اینم اصلاح شدشjbxmenu2.8.5faedit.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2012 بچه ها من میخوام این منو بالای عکس هدر قراار بگیره باید چی کار کنممن هوک به top هم زدم اما در این صورت اصلا منو ناپدید میشهپرستا 1.4.4.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مهر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2012 آدرس سایتتون رو قرار بدید بهتر میشه کمک کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .