mp3 ارسال شده در اسفند 27، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2018 راه حلش اینه داخل اون کادر کدنویسی کنید به این شکل : <div class="col-xs-12 col-sm-5">کد نماد اینجا</div><div class="col-xs-12 col-sm-7">کد ساماندهی اینجا</div><div style="height:1px;clear:both"></div>ممکنه نماد و ساماندهی داخل هم فرو برن که باید فایل tpl ماژول نماد رو باز کنید و عرض رو از 150 به 270 تغییر بدین من به این شکل اضافه میکنم ولی شکل نماد ساماندهی رو نمایش نمیده انگار نمیتونه آیکنش رو لود کنه و حتی جالبه ماژول نماد ساماندهی رو نصب میکنم و کد رو بهش اضافه میکنم اصلا تو سایت نشون نمیده لطفا به بنده هم کمک کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2018 درود اینکه نماد در سایتتون نمایش داده نمیشه به چند عامل بستگی داره:1. نسخه ای که نصب کردید (نمایش در فوتر، نمایش در ستون، شناور). به این صورت که شما نسخه نمایش در ستون رو نصب کردید ولی در سایتتون ستونی فعال ندارد تا نمایش داده شود 2. ماژول در جایگاهی که باید قرار ندارد و باید در جایگاه مربوطه نشانده شود 3. مشکل از سمت سایت نماد است، چرا که نمایش نماد بصورت آنلاین هست و ممکن مشکل از سایت باشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mp3 ارسال شده در اسفند 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2018 درود اینکه نماد در سایتتون نمایش داده نمیشه به چند عامل بستگی داره: 1. نسخه ای که نصب کردید (نمایش در فوتر، نمایش در ستون، شناور). به این صورت که شما نسخه نمایش در ستون رو نصب کردید ولی در سایتتون ستونی فعال ندارد تا نمایش داده شود 2. ماژول در جایگاهی که باید قرار ندارد و باید در جایگاه مربوطه نشانده شود 3. مشکل از سمت سایت نماد است، چرا که نمایش نماد بصورت آنلاین هست و ممکن مشکل از سایت باشه. موفق باشید خیلی ممنونم از پاسخ خوبتان من چطور بفهمم که ماژول از کدام نوع هستش؟ از ساماندهی هم پرسیدم میگن کدشون مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2019 سلام از بخش جایگاه ها میتونید ماژول نماد رو جستجو کنید و ببینید در چه جایگاهی قرار داره از منو ماژول ها >> جایگاه ها(موقعیت ها) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در آذر 6، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2020 منم مشکل دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .