mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 یه چند روزه منوی بالای سایت من مثل عکس زمیمه به هم ریخته هر کار هم میکنم درست نمیشه .حتی قالب ها رو هم چند بار عوض کردم . باید چکارش کنم؟ واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 یه چند روزه منوی بالای سایت من مثل عکس زمیمه به هم ریخته هر کار هم میکنم درست نمیشه .حتی قالب ها رو هم چند بار عوض کردم . باید چکارش کنم؟ ادرس سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 ماژول منوی افقی را تنظیم دوباره بزنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2016 ماژول منوی افقی را تنظیم دوباره بزنیدموفق باشیدسلام هر کار میکنم درست نمیشه کل محصولات رو حذف کردم . شاخه ها رو حذف کردم و باز نصب کردم چند بار قالبا مختلف رو امتحان کردم درست نمیشه.اینم لینک سایت da23tad.ir واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 کسی نمیتونه کمک کنه کلا کارامو عقب انداخته. واکنش ها : mohammad.m061 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 وست عزیز این مورد ربطی به محصول و قالب و شاخه نداره ، بی جهت چرا کارهایی میکنید که صرفا به زحمت انداختن خودتون هست . ماژول منو را تنظیم دوباره بزنید و یا :یا به ماژول ها / جایگاه برویددر این صفحه از سمت چپ / بالا ، روی نشاندن ماژول کلیک کنیددر کادر اول ماژول منوی افقیدر کادر دوم display header رو انتخاب کنیدذخیره کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در فروردین 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 وست عزیز این مورد ربطی به محصول و قالب و شاخه نداره ، بی جهت چرا کارهایی میکنید که صرفا به زحمت انداختن خودتون هست . ماژول منو را تنظیم دوباره بزنید و یا :یا به ماژول ها / جایگاه برویددر این صفحه از سمت چپ / بالا ، روی نشاندن ماژول کلیک کنیددر کادر اول ماژول منوی افقیدر کادر دوم display header رو انتخاب کنیدذخیره کنیدموفق باشیدبسیار ممنون خییییلی کمکم کردید مشکل حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .