m0stafa ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 با سلام چرا گوگل از robots من ایراد گرفته نمیدونم باید چی کارش کنم !!!!!به تصاویر ضمیمه شده نگاه کنید .با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminem25197 ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 شما یه سری صفحه از سایتتون رو بلاک کردین و اخطار داده بهتون یعنی بعضیاشون رو احتمالا نباید میکردید! نیازی به بلاک کردن نیست، فایل دیفالت رو بذارید مشکل حل میشه به نظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 ببینید من این کار رو نکردم ، توی فایل robot هم دست نبردم .خودش این طوریه ، دیفالت هستش . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 یک بار دیگه فایل روبوت رو ایجاد کنید شاید حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminem25197 ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 این کل متن فایل روبوت منه: User-agent: *Allow: / نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 با سلام بازم همون جوریه میگم فایل robots رو پاک کنم چطوره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 این کل متن فایل روبوت منه: User-agent: *Allow: / خوب نیست این طوری باشه که ، گوگل به همه فایل هات دسترسی داره این طوری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminem25197 ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 چی میشه مگه؟ چیکار میخواد بکنه باهاش؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2012 سرعت سایتت میاد پایین و از ترافیک زیادی رو استفاده میکننه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahim ارسال شده در اسفند 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2012 با سلامدر فایل robots فرق بین /*directory/و /directory/ چیست؟ آیا نباید پوشه admin نیز در آن قرار گیرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2012 http://www.robotstxt.org/robotstxt.html http://www.searchtools.com/robots/robots-txt.html براي كارهاي پيشرفته ولي براي استاندارد خود پرستا بسپاريد به خود و از بخش ابزارها / مولد بسازيدش دوباره و دقت كنيد دسترسي 666 داشته باشه در هاست اين فايل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .