kimia ارسال شده در تیر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2012 سلام و سپاس از زحمات تیم پشتیبان و سایر دوستان من پنل پیامک دارم چطور میتونم یکی از این ماژول ها رو ویرایش کنم که از همان پنل پیامک فعلیم استفاده کنم و سرویس پیامک دیگری رو خریداری نکنم به چه مواردی نیاز هست تا از سرویس دهنده پنل پیامک دریافت کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2012 شما از چه شرکتی پنل دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2012 سلام و سپاس کیمیا اس ام اس www.kimiasms.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 در حال حاضر ماژول پیامک که متن باز باشه تا جایی که میدونم نداریم.شما باید صبر کنید. سر فرصت براتون مینویسم. فقط وب سرویسش رو باید ارسال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 در حال حاضر ماژول پیامک که متن باز باشه تا جایی که میدونم نداریم.شما باید صبر کنید. سر فرصت براتون مینویسم. فقط وب سرویسش رو باید ارسال کنید. سلام و سپاس یعنی نمیشه ماژول های دیگر رو ویرایش کرد برای این سامانه ؟؟این کیمیا اس ام اس - امکانات خوبی ارائه میده ضمن اینکه هزینه خط و سایر هزینه ها فقط یک نوبت اخذ میشه و خط مادام العمر واگذار میشه اگر هم پنل دمو رو دیده باشید میبینید که خیلی امکانات خوبی داره ضمنا از نظر هزینه مشکل ندارم میزان هزینه را اعلام فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 ماژول نوين پيامكي كه در بازاچه گذاشتم رو مي تونيد دانلود بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2012 ماژول نوين پيامكي كه در بازاچه گذاشتم رو مي تونيد دانلود بفرماييد سلام و سپاساصل سوال باقیست من پنل پیامک دارم چطور میتونم یکی از این ماژول ها رو ویرایش کنم که از همان پنل پیامک فعلیم استفاده کنم و سرویس پیامک دیگری رو خریداری نکنم به چه مواردی نیاز هست تا از سرویس دهنده پنل پیامک دریافت کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در مرداد 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2012 ما همچنان منتظریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .