koroshcomputer ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 با سلام من میخوام مثل سایت دیجی کالا زمان ارسال رو مشتری بر حسب ساعت هایی که تنظیم میکنم انتخاب کنه و من هم محصولاتم رو در اون تایم براش ارسال کنم حالا میخوام ببینم یک همچین چیزی پرستا داره یا نه ؟اگه داره کجا و چطوری هست ؟و اگر نه باید چیکار کنم ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 سلامدیجی کالا خودش کالا رو ارسال میکنه و دستش بازه ولی آیا پست هم قبول میکنه که بسته شما رو در ساعت مشخص به دست مشتری برسونه ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 سلامدیجی کالا خودش کالا رو ارسال میکنه و دستش بازه ولی آیا پست هم قبول میکنه که بسته شما رو در ساعت مشخص به دست مشتری برسونه ؟ موفق باشیدمن میخوام به صورت رایگان ارسال کنم و خود شرکت با وسیله اختصاصی این کار رو انجام میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 سلام نیاز به شخصی سازی یا ساخت ماژول دارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در اردیبهشت 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2016 سلام نیاز به شخصی سازی یا ساخت ماژول دارید موفق باشیدمیخوام ببینم اگه هستش چطوری باید تنظیم یا فعالش کرد اگر نیست که چقدر برام تموم میشه و چند روزه تحویلم میشه ؟حالا میخواد شخصی سازی بشه یا ساخته بشه نمیدونم .فقط میخوام برام انجام بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 از بخش تیکت پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .