amir_4512 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 با سلامقالب سایت ما قبلا با open card بود و نماد الکتررونیکی هم نمایش داده میشدحدود دو هفته هست که سایت رو با پرستا مجددا راه اندازی کردیمیه فایل enamadlogo.htm قبلا تو شاخه public_html بود که الانم هست ماژول mynamad-float رو هم نصب کردمالان باید چکار کنم که نماد نمایش داده شود؟؟؟می خوام به صورت شناور باشهمتشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 با سلامقالب سایت ما قبلا با open card بود و نماد الکتررونیکی هم نمایش داده میشدحدود دو هفته هست که سایت رو با پرستا مجددا راه اندازی کردیمیه فایل enamadlogo.htm قبلا تو شاخه public_html بود که الانم هست ماژول mynamad-float رو هم نصب کردمالان باید چکار کنم که نماد نمایش داده شود؟؟؟می خوام به صورت شناور باشهمتشکرمکد نماد رو که جدیدا دریافت کردین رو توی ماژول قرار بدین (در لینک زیر توضیحات کامل گفته شده) اگه نمادتون فعال باشه نشون میدهhttp://ipresta.ir/forum/topic/7823-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_4512 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 من کارهای نماد اعتماد را انجاو دادو و کد html دریافت کردمماژول فوق را هم نصب کردمولی برای این ماژول قسمت "کد تاییدیه نماد" چیزی به من داده نشده،فقط "کد اصلی نماد" را وارد میکنم"کد تاییدیه نماد" که توضیح هم دارد "برای تایید نماد اعتماد ، کدی شبیه <meta name="enamad" content="300044712"/> به شما داده شده است ، آن را در این کادر وارد کنید"خالی ذخیره میکنم چیزی رو فروشگاه نشان نمیدهد لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 من کارهای نماد اعتماد را انجاو دادو و کد html دریافت کردمماژول فوق را هم نصب کردمولی برای این ماژول قسمت "کد تاییدیه نماد" چیزی به من داده نشده،فقط "کد اصلی نماد" را وارد میکنم"کد تاییدیه نماد" که توضیح هم دارد "برای تایید نماد اعتماد ، کدی شبیه <meta name="enamad" content="300044712"/> به شما داده شده است ، آن را در این کادر وارد کنید"خالی ذخیره میکنم چیزی رو فروشگاه نشان نمیدهد لطفا راهنمایی کنید ممنون اگر تایید شده که دیگه نیازی به کد تاییدیه نیست. همون کد اچ تی ام ال رو وارد کنید و بخش تاییدیه رو خالی بزارین. نماد باید به خوبی نشون داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_4512 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 من کد رو گذاشتم ولی چیزی نشون نمیدهممکنه لطفا یه بررسی انجام بدیدwww.njkala.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .