tayyeb ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 با سلام،ماژول بازپرداخت رو نصب کردم، کد پذیرنده هم گرفتم و وارد کردم ولی وقتی به قسمت پرداخت میرسه پیام میده که "هیچ ماژول پرداختی نصب نشده است"لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 سلام اگر از صحت نصب بودن ماژول مطمئن هستید، به قسمت "ماژول ها -> پرداخت" برید و در بلوک "محدودیت واحد پول" ماژول پرداخت خودتون رو پیدا کنید و تیک دسترسی این ماژول برای واحد های پولی مورد نظر رو بزارید موفق باشید واکنش ها : Mehrab 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tayyeb ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 ماژول به درستی نصب شده و اون قسمت هم تیک ها هست، من این مشکل رو با ماژول جهان پی هم داشتم، لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .